• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

AaB'er klar til klubskifte: Det er ikke holdbart

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Magnus Christensen har lange udsigter til spilletid i AaB, og derfor forbereder han sig på at skulle finde en ny klub til januar.

Af Anders Dehn

Ét eneste minut.

Det er alt, hvad Magnus Christensen har spillet i denne sæson, og han gør sig ikke store forventninger om at få ret meget mere i løbet af efteråret. Derfor lyder han over for Nordjyske også som en mand, der er indstillet på et klubskifte.

En del af forklaringen på den manglende spilletid er ganske vist, at Christensen brækkede hånden tidligere på efteråret. Men allerede før det var han mere bænkevarmer end starter, og den situation duer ikke.

Læs også:Skadespause: AaB-midtbanespiller har brækket hånden

- Det er ikke holdbart for hverken mig eller klubben, at jeg ikke spiller. Vi må se på det, når vinduet åbner. Jeg kan lige pludselig få en uventet chance og gøre det godt, og så er situationen anderledes, men lige nu kunne det godt tyde på, at jeg skal ud og finde noget andet, siger Magnus Christensen til Nordjyske.

Ender den 23-årige AaB'er med at skifte klub til januar, er han langt fra den første af klubbens egenudviklede spillere, der må finde ny arbejdsgiver. I sommer forlod Wessam Abou Ali, Søren Tengstedt, Anders Bærtelsen og Rasmus Thellufsen klubben på permanent basis.

Læs også:AaB-vikar udtager første trup: Midtbaneduo fortsat ikke med

Det gjorde også Oliver Abildgaard, men han blev solgt, fordi han var eftertragtet, mens de øvrige forlod AaB for at få mere spilletid andetsteds. Ligesom tilfældet altså vil være med Christensen, hvis han skifter klub, når transfervinduet åbner igen.

I denne sæson har Magnus Christensen især stået bag Pedro Ferreira, Oscar Hiljemark og Iver Fossum på den centrale midtbane. Sidstnævnte er dog også blevet skubbet længere frem på banen i de seneste runder.

Læs også:AaB'er sat på bænken: Det er frustrerende

Læs også:Optakt: AaB - FC Nordsjælland

Læs også:Superliga-spørgsmål: Hvem er de dårligste?

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus