• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

AaB'er sat på bænken: Det er frustrerende

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Magnus Christensen må nøjes med en rolle som reserve for tiden, men han er tålmodig og håber på, at han snart får en chance.

Af Kenneth Jensen

De har handlet godt ind denne sommer i AaB, og det har indtil videre kostet nordjyden Magnus Christensen pladsen på holdet i Aalborg. Og det er han ikke overraskende irriteret over. Det siger han til Nordjyske.

Midtbanespilleren har ved flere lejligheder været fast mand på holdkortet i AaB, men denne sommer har nordjydderne hentet portugisiske Pedro Ferreira, der har erstattet Christensen på midtbanen.

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Mandag var Magnus Christensen med i reserveholdskampen mod Silkeborg og passede en plads som central forsvarer. Og lige er det ikke videre sjovt, men han kæmper videre.

- Der er stor konkurrence, og det går så ud over mig lige nu, hvilket selvfølgelig er frustrerende. Men Pedro (Ferreira, red.) har gjort det godt i de to første kampe, så jeg er bare nødt til at holde mig til ved træningen og i de her reserveligakampe. Jeg skal være klar, når der kommer en skade eller en karantæne, siger Magnus Christensen til Nordjyske.

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 2. spillerunde

Midtbanespilleren, 23 år, har fortsat et par år igen af sin aftale med AaB, som han har spillet for i hele sin karriere. I alt har han 102 Superliga-kampe på cv'et.

I denne sæson har midtbanespilleren været på banen i begge kampe for AaB i dansk fodbolds bedste række - det er dog i alt bare blevet til tre minutters spilletid.

Læs også:Klopp skældte Liverpool-bænken ud efter rødt kort til Andreas Christensen

Læs også:Gavebod på broen: Liverpool sejrer sikkert mod Chelsea

Læs også:Uskarpe OB udnytter ikke overtaget mod FC Nordsjælland

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

Optakt: AC Horsens - AaB

Ingen af de to hold har vundet i forårets fem første spillerunder - og der er pres på dem begge i jagten på vigtige t...

Mere Superliga

Fokus