Video : Tipsbladet
Superliga

Rundens Hold i Superligaen - 2. spillerunde

Tipsbladet.dk er klar med Rundens Hold i Superligaen.

Endnu en Superliga-runde er afsluttet, og weekenden bød blandt andet på lokalopgør mellem FC København og Brøndby samt Randers FC og AGF. Brøndby tog som bekendt de tre point i Parken, mens AGF heller ikke denne gang fik skovlen under kronjyderne.

Vejle, AaB og FC Midtjylland kunne sætte tre point ind på kontoen, mens OB og FC Nordsjælland delte i porten.

Vi har set nærmere på de bedste individuelle præstationer i den forgangne runde:

Her følger Rundens Hold i Superligaen for 2. spillerunde - sat op i en 4-4-2-opstilling:

Målmand: Marvin Schwäbe, Brøndby IF (1)
Brøndby IF kan ikke mindst takke den tyske målmand for, at det blev til tre point i Parken. Marvin Schwäbe blev tidligt i kampen passeret af Kamil Wilczek, men kort efter pillede han den polske fra angriber fra en fri position, og siden fulgte flere store redninger. Otte gange måtte Schwäbe diske op med en parade. 

Læs også:Det lærte vi af Superligaen: Der er krummer i Brøndby og Arbnor Mucolli

Højre back: Thomas Gundelund, Vejle Boldklub (1)
Den blot 18-årige back er på en svær opgave i denne sæson, men han har løst det godt indtil videre, og i 4-1-sejren mod SønderjyskE spillede Gundelund en stærk kamp. Han var opmærksom i sit spil og tillod ikke meget i sin forsvarsside.

Central forsvarer: Frederik Winther, Lyngby Boldklub (1)
Lyngby-stopperen er et af de mest spændende forsvarstalenter i dansk fodbold, og det her er sæsonen, hvor han for alvor skal markere sig. Det gjorde han mod FC Midtjylland, hvor han spillede en solid kamp og blandt andet pakkede Junior Brumado fuldstændig sammen. 

Central forsvarer: Frederik Tingager, AGF (1)
Frederik Tingager startede opgøret mod Randers FC med Sebastian Hausner ved sin side, men han var væk efter bare to minutter - sendt i bad med et tidligt rødt kort. Det gjorde ikke kravene mindre til Tingager, men AGF-fyrtårnet spillede en stor kamp i det centrale forsvar og noterede sig blandt andet for 10 clearinger - flest af alle i anden spillerunde.

Venstre back: Jakob Ahlmann, AaB (1)
I sin Superliga-kamp nummer 197 for AaB lavede Jakob Ahlmann sin assist nummer 14 i landets bedste række, og den var med til at sikre nordjyderne en 1-0-sejr over et tamt AC Horsens-mandskab. Defensivt var Ahlmann også påpasselig, og han var den AaB-spiller, der lavede flest blokeringer. 

Højre midtbane: Emmanuel Sabbi, OB (1)
Den tidligere Hobro-spiller scorede sit første mål i de fynske striber, og han var afgørende, da OB fik et point mod FC Nordsjælland. Sabbi får en høj hyre i OB, så han skal levere, og offensivspilleren har fået en fin start. Mod FCN var han hele tiden en trussel og kom frem til en håndfuld afslutninger. Med mere skarphed var det blevet til flere mål end det ene på hovedstød.

Læs også:Optakt: Slavia Prag - FC Midtjylland

Central midtbane: Jesper Lindstrøm, Brøndby IF (1)
Brøndby-drengen leverede sin måske hidtil bedste kamp i Superligaen. Jesper Lindstrøm scorede et flot mål på langskud, hans driblinger og vendinger sad i skabet, og han sendte Mikael Uhre i frit løb mod Karl-Johan Johnsson med en milimeterpræcis stikning. Det skal blive spændende at se, om han bevarer sin plads i startopstillingen, når Rezen Corlu vender tilbage i næste kamp.

Central midtbane: Arbnor Mucolli, Vejle Boldklub (1)
Sidste sæson bedste spiller i 1. division kan også være med i Superligaen. Arbnor Mucolli fik kun et kvarter på banen mod SønderjyskE, men på de 15 minutter skabte han så megen ravage, at der var ham, man talte om efter slutfløjtet. Mucolli scorede to mål, og målet til 4-1 vil der blive talt om i lang tid. 

Venstre midtbane: Pione Sisto, FC Midtjylland (1)
Den hjemvendte søn startede inde for første gang for FC Midtjylland, og han blev matchvinder i 1-0-sejren over Lyngby med et tørt spark fra kanten af feltet. Pione Sisto kunne også sagtens have fået en assist med sig fra en meget opløftende dag på kontoret. 

Angriber: Patrick Mortensen, AGF (1)
Når et hold kommer i undertal, er det først og fremmest angriberen, der får det svært, men Patrick Mortensen trak i arbejdshandskerne og leverede en flot præstation mod Randers FC. AGF's nummer 9 var med afstand den spiller i anden runde, der vandt flest hovedstødsdueller, og det vidner om, hvor mange bolde han fik losset frem til sig. For det meste kom der noget brugbart ud af det. Prikken over i'et var udligningen til 1-1. 

Angriber: Isaac Atanga (1)
Han mangler til tider slutprodulkt i sit spil, men mod OB scorede han et flot mål, da han vippede bolden forbi Oliver Christensen. Hans speed er en trussel for enhver defensiv, så hvis Isaac Atanga kan blive en dygtigere afslutter, kan han blive en markant profil i Superligaen.

I parentes bemærket er antallet af gange, som spilleren er blevet udvalgt til Rundens Hold i denne sæson.

Læs også:AaB-profil: Vi må ikke gøre modstanderens målmand til banens bedste

Læs også:Mikkel Kirkeskov forlader polsk klub: Fremtiden er på plads

Læs også:Kan forlade FCK gratis: Bryan Oviedo overrasket over Ståle Solbakken