• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Det lærte vi af Superligaen: Der er krummer i Brøndby og Arbnor Mucolli

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på anden spillerunde af Superligaen.

Af Ole Hoffskov

Mandag aften binder AaB og AC Horsens en sløjfe på anden spillerunde, når de to mandskaber krydser klinger i Aalborg. De øvrige hold i Superligaen var i kamp i weekenden, og der var knald på flere steder - ikke mindst i Parken, hvor Brøndby vandt en sen 2-1-sejr over rivalerne fra FC København.

Vi ser her nærmere på de nogle af de mest interessante nedslag fra anden runde.

Der er krummer i Brøndby IF

Hvis man går med hat, er det på sin plads at løfte på den for Brøndby IF.

Det er intet mindre end imponerende, at de blå-gule står med maksimum point efter to spillerunder, som har budt på svære kampe mod FC Nordsjælland og FC København. Bevares, heldet har bestemt også tilsmilet Niels Frederiksens mandskab, der to gange i træk har sikret sejren dybt inde i tillægstiden, men held er som bekendt også noget, man opsøger.

Læs også:Kan forlade FCK gratis: Bryan Oviedo overrasket over Ståle Solbakken

Brøndbys fornemme sæsonstart er ikke mindst imponerende set i lyset af, at holdet har spillet de første to kampe uden Andreas Maxsø og Rezan Corlu på holdkortet. 

Sidste sæson viste med al tydelighed, hvor vigtig Andreas Maxsø er for Brøndby, og Rezan Corlu er der store forventninger til, så der er ingen tvivl om, at Niels Frederiksen har gruet for sæsonens første to kampe. Nu kan han se tilbage på et meget veludført stykke arbejde - og fra næste runde er Maxsø og Corlu med igen.

Der er mange mælketænder på Brøndby-mandskabet, men der er så sandelig også krummer i holdet.

Der er også krummer i Arbnor Mucolli

Arbnor Mucolli blev i weekenden kåret som den bedste spiller i 1. division i sidste sæson. Det fejrede Vejle-talentet ved at sætte to streger under, at han bestemt også kan begå sig på højeste niveau i Danmark.

Læs også:FC København meget tæt på finsk målmand

21-årige Mucolli fik kun et kvarter på banen i 4-1-sejren over SønderjyskE, men mere skulle han heller ikke bruge på at løbe med overskrifterne. Offensivspilleren scorede to mål, og særligt scoringen til 4-1 var en perle, der vil blive gengivet mange gange i løbet af sæsonen.

Arbnor Mucolli har længe været fremhævet som ét af de helt store talenter i dansk fodbold. Det tyder på, der er noget om snakken.

Pione Sisto har ikke glemt lækkerierne 

Pione Sisto er på mange måder gået hen og blevet lidt af et mysterie, men den tidligere danske landsholdsspiller kan stadig noget ekstraordinært, og han skal nok blive en profil for FC Midtjylland i Superligaen.

Lørdag blev han matchvinder i 1-0-sejren over Lyngby Boldklub, og lagt sammen med den eminente assist til Awer Mabil mod Young Boys i midtugen, tegner der sig et billede af, at Sisto på vejen mod at finde sig selv i hvert fald ikke har glemt sine evner med en fodbold.

Han er stadig ikke helt på toppen formmæssigt - og så kan man ellers begynde at forestille sig, hvor god han bliver, når han er det. 

Læs også:Avis: Brøndby havde kun administrative omkostninger på Pavlovic

Læs også:Ståle Solbakken ramt af mysterium efter nederlaget til Brøndby

Læs også:Selvsikker Mucolli efter drømmemål: Jeg kører lige et Ronaldo-chop