Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: Brøndby havde kun administrative omkostninger på Pavlovic

Brøndby IF slap for at betale en transfersum for den tidligere FC København-spiller Andrija Pavlovic, skriver Ekstra Bladet.

I 2016 hentede FC København Andrija Pavlovic for lige i underkanten af 20 millioner kroner. Her fire år senere er et noget andet beløb, den serbiske angriber er blevet handlet for, skriver Ekstra Bladet.

Lørdag underskrev Andrija Pavlovic en fire-årig aftale med FC Københavns ærkerivaler fra Brøndby IF, og ifølge avisen var der slet ikke en transfersum involveret i handlen med Rapid Wien, hvor serberen havde knap et år tilbage af sin kontrakt.

Ekstra Bladet skriver, at Brøndby IF udelukkende havde nogle administrative omkostninger i forbindelse med Andrija Pavlovic-transferen, og det beløb overstiger end ikke en million kroner.

Læs også:Jesper Lindstrøm om Wilczek: Bedre at tie stille

Aftalen kan på mange måder sammenlignes med Andreas Maxsøs skifte til Brøndby IF. Forsvarsspilleren købte sig selv fri af sin tyske klub Uerdingen, inden han skrev under med de blå-gule.

Andrija Pavlovic har første arbejdsdag i Brøndby IF i dag.

- Jeg ser meget frem til at komme i gang og begynde træningen med mine nye holdkammerater. Jeg har været i Rapid Wien i et par år, hvor det egentlig startede godt, men af forskellige årsager gik det ikke, som jeg havde håbet. Jeg var lejet ud i sidste sæson, hvor jeg fik scoret mål igen, men så kom Coronaen og lukkede det meste ned. Jeg vendte retur til Rapid Wien her til sommer, men udsigten til spilletid var fortsat lille.

Læs også:"CV" om ny angribers FCK-fortid: Jeg er jo ikke blind for det

- Jeg er derfor glad for at komme til Brøndby IF. Jeg brænder for at komme ud og spille fodbold igen, og jeg kan godt lide den sportslige retning, der er sat i Brøndby IF med offensiv fodbold og pres på modstanderen. Jeg har udviklet mig som fodboldspiller og menneske, siden jeg sidst spillede i Superligaen, og i en trup med mange talenter er jeg overbevist om, at jeg er en af de ældre, som skal vise vejen, og det ansvar glæder jeg mig til.

- Jeg har stor respekt for, at det muligvis ikke er min trøje, der vil blive solgt flest af på grund af min tid FC København, men det ændrer ikke på, at jeg kommer til Brøndby IF, fordi jeg vil vinde kampe, og jeg tror på, at jeg kan bidrage, og at jeg kan gøre en forskel for klubben, udtalte Pavlovic til Brøndby IF's hjemmeside i forbindelse med præsentationen.

Angriberen var i sidste sæson udlejet fra Rapid Wien til APOEL FC på Cypern. 

Læs også:Slukøret Jonas Wind: Jeg har det ad helvede til

Læs også:Officielt: Brøndby IF henter Andrija Pavlovic

Læs også:Brøndby-helt hilser tidligere FCK-angriber velkommen