Video : Tipsbladet
Superliga

Kan forlade FCK gratis: Bryan Oviedo overrasket over Ståle Solbakken

FC København-manager Ståle Solbakken er parat til at lade Bryan Oviedo forlade klubben på en fri transfer. Det overrasker den 30-årige venstre back.

Bryan Oviedos dage i FC København kan være talte.

Den costaricanske venstre back tog hul på sit andet ophold i den danske hovedstad for godt et år siden, da han kom til klubben på en fri transfer, men Oviedo har ikke fået ret meget spilletid, og i sidste uge fastslog Ståle Solbakken, at han er villig til at forære 30-årige Oviedo væk, fordi FCK ikke behøver tre venstrebacks. Nicolai Boilesen og Pierre Bengtsson er foran Bryan Oviedo i køen.

Søndag fik Bryan Ovideo syv minutter på banen, da FC København tabte 1-2 til Brøndby IF, så helt ude i kulden er costaricaneren trods alt ikke, og han blev forbavset over Ståle Solbakkens melding.

- Det kom som en overraskelse for mig. Jeg er klar over, at vi er tre venstrebacks i øjeblikket, og det gør det vanskeligt for Ståle, men jeg er glad for at være i FC København, og jeg vil kæmpe for min plads. Jeg ved ikke, hvad de kommende uger bringer. Jeg blev som sagt overrasket, men jeg kan også godt se det fra Ståles synspunkt, siger Bryan Oviedo til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Det er godt med konkurrence. Vi er tre dygtige venstrebacks, når alle er skadesfri. Jeg føler mig i god form, men det er ikke min beslutning, hvem der spiller. Jeg gør mit bedste hver dag til træning.

Læs også:FC København meget tæt på finsk målmand

Bryan Oviedo har spillet 16 Superliga-kampe for FC København siden sit comeback i klubben, og blot fem gange er han startet inde. Det er naturligvis i underkanten af, hvad han havde håbet på.

- Det har været lidt anderledes, end jeg forventede. Jeg kom meget motiveret og med store forventninger, men jeg har ikke spillet så meget, som jeg gerne vil. Det er ærgerligt, men jeg kan også godt forstå, at det kan være vanskeligt for en træner. Jeg sørger for hele tiden at forblive positiv, og så handler det om at gribe de chancer, jeg får, siger han.

De chancer hælder han på trods af Ståle Solbakkens udmelding fortsat til at gribe i FC København, hvorfor et klubskifte ikke umiddelbart står højt på listen.

- Min familie og jeg er glad for at være i København. Det er en dejlig by, og Danmark er et dejligt land. Vi må se, hvad der sker. Hvis jeg bliver, får jeg måske ikke så meget spilletid, og spilletid er vigtigt for mig. Jeg skal tænke mig om. Hvis jeg bliver i FC København, vil jeg gøre mit bedste hver eneste dag.

- Der er nogle klubber, der har kontaktet mig, og dem er jeg i dialog med, men jeg tager det roligt indtil slutningen af transfervinduet. Så må tiden vise, om jeg bliver, eller om jeg smutter, siger Bryan Oviedo.

Læs også:Avis: Brøndby havde kun administrative omkostninger på Pavlovic

Tror du, at du er FC København-spiller, når transfervinduet lukker?

- Det er svært at sige. Alt kan ske i fodbold, og det kan gå hurtigt. Lige nu er jeg FCK-spiller, men ingen ved, hvad morgendagen bringer.

Bryan Oviedo har kontrakt med FC København frem til sommeren 2022. 

Læs også:Brøndby-helt hilser tidligere FCK-angriber velkommen

Læs også:Solbakken efter nul point i to kampe: Der skal være pres på mig

Læs også:Rosted efter Wilczek-dueller: Han bliver meget let irriteret

Læs også:Wilczek og Rosted i hårde dueller: Ville jeg snakke, inviterede jeg ham på kaffe