• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

AaBer om stor afbrænder: Dårlig afslutning og bane

Foto: Rene Schutze/Getty Images

Tom van Weert havde en stor chance for at sikre sejren mod Vejle Boldklub, men hans afslutning gik forbi.

Af Victor Risager

AaB måtte nøjes med et enkelt point fredag aften i Vejle, hvor de spillede uafgjort mod Vejle Boldklub, men i slutminutterne havde nordjyderne en enorm chance for at bringe sig foran.

Tom van Weert rykkede ind i feltet fra sin plads på venstre fløj og fik endda afdriblet vejlensernes keeper, Alexander Brunst, men hollænderens afslutning susede lige forbi mål.

Efter kampen blev AaB-angriberen spurgt ind til situationen af TV3 Sport, og her forklarede han, at der ganske enkelt var tale om en dårlig afslutning på en dårlig bane.

- Jeg brænder. Det er sådan, det er. Det er en god situation, som jeg skaber helt selv, og jeg var forbi målmanden. Lige da jeg sparker, kunne jeg bare mærke, at jeg ikke ramte den helt godt. Banen ikke var særlig god der i feltet, og det var en dårlig afslutning.

- Det er synd, for vi har muligheder for at score i det sidste kvarter, så vi kunne have vundet. Men vi får et point alligevel, lyder det fra Tom van Weert.

Hollænderen mener også, at AaB har nok at arbejde med i de kommende uger.

- Vi taber ikke, så vi holder dem væk, men selvfølgelig skal vi faktisk vinde sådanne kampe her. Vi skaber også chancerne, men ja… Over 90 minutter dominerer vi ikke, som vi gerne vil, så der er masser at arbejde med som hold, så skal det nok komme, siger han.

Se den store afbrænder og hele interviewet med Tom van Weert i videoen øverst i artiklen. 

AaB er på førstepladsen i kvalifikationsspillet, hvor de har fire point ned til OB, der er nummer to og har spillet en kamp færre. I næste runde skal nordjyderne møde netop OB.

Her kan du få vores analyse af AaB’s remis mod Vejle Boldklub.  

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus