• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

AaB-legende stopper til sommeren og bliver klub-assistent

AaB-legende stopper til sommeren og bliver klub-assistent
Foto: Jens Dresling/Polfoto

Thomas Augustinussen stopper sin aktive karriere, når hans aftale med AaB udløber til sommer. I stedet bliver han assistent i klubben.

Af Kenneth Jensen

AaB's rutinerede midtbanespiller Thomas Augustinussen stopper sin aktive karriere, når hans aftale med AaB udløber til sommer. Det er formentlig noget, AaB-fansene begræder, men så kan de omvendt glæde sig over, at klubmanden bliver i det nordjyske.

Således meddeler AaB på sin hjemmeside, at Thomas Augustinussen skal være assistent for Lars Søndergaard, og således bliver rutinerede 'Augo' altså i klubben.

- Thomas’ enorme professionalisme er ikke mindst kommet til sin ret i de seneste par sæsoner, hvor han har fået mindre og mindre spilletid, men han har arbejdet ufortrødent på træningsbanen og bidraget på sædvanlig vis til fællesskabet uden at kny, men vi er enige om, at tidspunktet nu er naturligt til at lægge støvlerne på hylden, siger Allan Gaarde i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Siden Allan Kuhns afgang til Malmö F.F. har Jacob Friis som forventet taget flot over som assistenttræner, og Jacob Friis fortsætter fremdeles i denne rolle, siger han.

For Augustinussen betyder det, at han bryder med sine første tanker om at blive en del af salgsteamet i AaB. I stedet for et kontorjob bliver han på træningsbanen. Først skal han dog slutte sin aktive karriere af på en god måde - også selv om han ikke får meget spilletid efterhånden.

- For det første gælder det om at slutte ordentligt af og bidrage til et forhåbentligt stærkt forår med en masse spændende kampe for holdet, og jeg har i nogle måneder gået med overvejelserne omkring, at jeg var i gang med min sidste tid som fodboldspiller.

- Jeg har været heldig at opleve det meste i mine 20 år i AaB, ligesom jeg både nåede med omkring landsholdet og fik halvandet år i Østrig, hvilket også var lærerigt, konstaterer Thomas Augustinussen.

Augustinussen har fået kontrakt som assistent frem til 31. december 2018.

Superliga

Mere Superliga

Fokus