2017-12-07 11:06
Foto: Jan Christensen/Getty Images

I øjeblikket har Brøndby stor succes med Alexander Zorniger som træner for klubben, men en dag ude i fremtiden kan midtbaneanker Christian Nørgaard sagtens se sin tidligere holdkammerat Thomas Kahlenberg blive træner for klubben.

De har vundet ni sejre i træk, de ligger nummer et, og Brøndby IF er også fortsat med i DBU Pokalen.

Det er svært ikke at få armene ned på Vestegnen, hvor klubben, der tidligere har høstet så store triumfer, lader til at være tæt på fordums styrke.

Meget kan tilskrives det arbejde, som sportsdirektør Troels Bech og cheftræner Alexander Zorniger har lavet, hvor klubben er vendt tilbage til det gamle kendetegn med et højt presspil tilsat en god gang tysk grundighed og hårdt arbejde. Brøndby IF er mesterskabsfavorit, som det ser ud i øjeblikket, og det er godt gået af en klub, der i sommeren 2013 var et nederlag i Horsens fra at rykke ud af Superligaen.

Den efterfølgende sæson vendte Thomas Kahlenberg tilbage til Brøndby, og den nu pensionerede fodboldspiller var med til at vende det for klubben og starte den opadgående spiral.

Ifølge Christian Nørgaard, der nu er midtbanens store profil i Brøndby og netop kåret til årets spiller i klubben, vil Thomas Kahlenberg være et godt emne som en træner en dag ude i fremtiden. Kahlenberg båede startede og stoppede sin professionelle karriere i Brøndby.

- Vi savner ham. Jeg savner ham. Jeg ser ham som værende træner for Brøndby en dag. Det tror jeg kunne være et rigtig godt match, siger Christian Nørgaard i et juleklip, som Brøndbys hjemmeside har lavet.

Du kan se hele klippet herunder.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO