• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Abdellaoue vil ikke lejes ud mere

Abdellaoue vil ikke lejes ud mere
Illustration

Mustafa Abdellaoue var i sidste sæson lejet ud fra FCK til OB, og det gik godt, men angriberen har ingen intentioner om endnu et kortvarigt skifte.

Af Ole Hoffskov

Mustafa Abdellaoue var i sidste sæson udlejet fra FC København til OB, og nordmanden gjorde en god figur i den fynske klub, hvor han med ni scoringer blev fynboernes topscorer i Superligaen. Alligevel er Mos' lejeaftale ikke blevet vekslet til en permanent kontrakt, og da FC København ikke vil have angriberen, som kom til klubben fra Vålerenga i 2012, skal Abdellaoue på klubjagt i transfervinduet.

Og i den forbindelse er nordmanden på jagt efter et permanent opholdssted efter det seneste lejemål i OB.

- Jeg har en god dialog med Ståle Solbakken, som jeg har kendt i lang tid. Mos har kontrakt med FC København to år endnu, og som udgangspunkt stiller han til træning i FCK, når de går i gang igen. Hvad der skal ske fremover er ikke til at sige på nuværende tidspunkt, og vi må se, hvad der kommer af muligheder, men Mos skal i hvert fald ikke lejes ud en gang til, siger Mustafa Abdellaoues agent, Stig Lillejord, til tipsbladet.dk.

Da nordmanden kom til FC København, var det med en frisk topscorertitel fra hjemlandet i rygsækken, og i OB fik Mos også vist, at han ved, hvor målet befinder sig.

Og i det hele taget nød angriberen godt af lejemålet på Fyn.

- Mos havde et super godt ophold i OB. Allerede i 2012, hvor Abdellaoue skiftede fra Vålerenga til FC København, forsøgte OB at få fat på ham, og i den forgangne sæson fik de så vist, at de også er et godt match. Samtidig fik Mos vist, at han stadig kan lave masser af mål, og det er altid vigtigt for en angriber, fastslår Stig Lillejord.

Han ønsker ikke at kommentere på, om der allerede har meldt sig interesserede klubber på banen.