• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

AC Horsens forlænger med tidligere Brøndby og FCK-talent

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

AC Horsens indgår ny kontrakt med ung angriber.

Af Ole Hoffskov

Muamer Brajanac skrev i efteråret under på en kontrakt frem til sommeren 2021 med AC Horsens, og selv om det blot bev til 84 minutter på banen i Superligaen i den forgangne halvsæson, har den 19-årige angriber alligevel formået at overbevise om sine kvaliteter.

AC Horsens oplyser onsdag, at Muamer Brajanac har forlænget sin kontrakt frem til udgangen af 2023.

Angriberen har tidligere tørnet ud for både Brøndby og FC København på ungdomsniveau, og nu skal han altså forsøge at etablere sig på seniorplan i Horsens.

Læs også:Ny AaB-træner: Her skal vi blive bedre

- Vi kendte Muamer Brajanac fra hans ungdomstid, hvor han var en profil for FC København og Brøndby IF som U17- og U19-spiller, og vi valgte at invitere ham til prøvetræning, da han kom i overskud i FC København. I første omgang lavede vi en kort kontrakt med ham, men han har allerede via indhop, træningsindsats og sit gåpåmod vist, at han er en spiller, vi kan satse på og arbejde videre med, siger sportschef Niels Erik Søndegård og tilføjer:

- Han er en spændende angriber med fysik og afslutningsfærdigheder på et højt niveau, men han har selvfølgelig også udviklingsområder, han skal arbejde med. Han kan spille U19 i foråret, men han skal banke endnu mere på i forhold til spilletid i 3F Superligaen, og det er jeg ikke i tvivl om, at han kommer til, for han har vist, at han kan være med.

Angriberen er faldet godt til i Horsens, og han glæder sig over forlængelsen, der giver ro på fremtiden.

Læs også:Brøndby-indkøb nærmer sig Superliga-rekord

- Siden jeg var til prøvetræning i AC Horsens, er det gået hurtigt, og jeg har fået en masse indhop og gode oplevelser. Selvom resultaterne har været lidt svingende, og ikke som vi havde håbet på, så har de seneste tre måneder været en oplevelse for mig personligt. Jeg har fået mine første superligaminutter og erfaring på det her niveau, og mit delmål er at spille endnu flere minutter. Truppens og klubbens helt store mål er selvfølgelig at skabe resultater og blive i 3F Superligaen, siger Muamer Brajanac og fortsætter:

- På længere sigt er et af mine mål at presse mig på og give så meget konkurrence, at jeg kommer til at spille kampe fra start, og mit helt store mål er at præstere så godt, at jeg kan komme videre til en større adresse, men lige nu vil jeg bare gerne score mål og hjælpe holdet med at vinde.

Muamer Brajanac har foreløbig spillet ni kampe for AC Horsens uden at komme på måltavlen. 

Læs også:Farvel til Michelsen: Her er trænerkarrusellen i denne Superliga-sæson

Læs også:Anderledes Superliga-stilling: Så store er problemerne for Horsens og Lyngby

Læs også:Vejle jagter to forstærkninger