• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

AC Horsens henter Janus Drachmann i OB

Foto: AC Horsens

Janus Drachmann forlader OB og vender tilbage til sin tidligere arbejdsgiver.

Af Ole Hoffskov

Janus Drachmann er færdig i OB. Den 33-årige midtbanespiller vender tilbage til AC Horsens, som han tidligere i karrieren repræsenterede i ni år.

Janus Drachmann har fået ophævet sin kontrakt med OB, hvor han ikke havde udsigt til ret meget spilletid i den kommende sæson. Han skifter dermed på en fri transfer til Superliga-nedrykkerne fra Østjylland.

- Vi har haft et stort ønske om at hente en spiller med det rigtige DNA og solid erfaring til den opgave, vi står overfor, og tidligt i forløbet pegede vi Janus ud, og vi er glade for, at vi i samarbejde med OB har fundet frem til en løsning. Janus Drachmann er en kriger og en lederfigur, der har tilbragt mange sæsoner i AC Horsens og siden har haft en flot karriere, og han vender tilbage med stor sult efter at gøre en forskel.

- Vi er løbende i gang med at sammensætte en trup med en lidt yngre karakter, men vi kigger også på balancen i truppen, og her kommer Janus til at bidrage med sin rutine, erfaring, menneskelige og fodboldmæssige kvaliteter, siger Niels Erik Søndergård, der er sportschef i AC Horsens.

Hovedpersonen er glad for at være tilbage i den gule trøje.

- Det føles som det helt rigtige nede i maven. Ringen bliver sluttet, og jeg er tilbage, hvor jeg fik min første start i seniorkarrieren. Jeg ser rigtig meget frem til at blive en del af AC Horsens og gøre en forskel ved at bidrage med min erfaring og rutine, så vi kan få et rigtig godt år i NordicBet Ligaen og rykke op, siger Janus Drachmann.

- Jeg er i højere grad blevet en leder, end for seks-syv år siden, da jeg forlod AC Horsens, og jeg har fået en del flere kampe i bagagen og har prøvet noget forskelligt i andre klubber. Jeg er blevet mere moden som spiller og person.

Janus Drachmann har underskrevet en tre-årig aftale med AC Horsens. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020