• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

AC Horsens vil forlænge med guldfugl - men kan blive tvunget til salg

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

AC Horsens kan risikere at miste Jeppe Kjær billigt, hvis man ikke forlænger eller sælger i år, erkender Bo Henriksen.

Af Victor Risager

Siden genstarten af Superligaen har Jeppe Kjær været en af Superligaens mest omtalte spillere. Det 16-årige stortalent har gang på gang vist fornemme takter, og det har også sat gang i spekulationer om spillerens fremtid.

Overfor Horsens Folkeblad fortæller cheftræner Bo Henriksen, klubben helst vil forlænge kontrakten og beholde Jeppe Kjær i endnu en sæson.

Da kantspilleren har kontraktudløb i efteråret 2021, kan endnu en sæson hos De Gule gå udover prisen, hvis ikke stortalentet først skriver under på en kontraktforlængelse. Til næste sommer vil han nemlig kunne forhandle kvit og frit med andre klubber, og det svækker Horsens’ position i et eventuelt salg.

- Hvis vi kommer efter vinterens transfervindue, bliver prisen på Jeppe Kjær presset af, at han har kort tid tilbage af sin kontrakt, lyder det fra Bo Henriksen overfor Horsens Folkeblad.

Læs også:Superligaens bedste: Casper Højer udfordrer Damsgaard

Manageren håber samtidig, at AC Horsens kan sælge Jeppe Kjær direkte til udlandet, når han en dag skal sælges. Tidligere har klubben ellers sendt spillere som Jesse Joronen og Bubacarr Sanneh til større danske klubber, før de drog til udlandet, men det led vil Henriksen springe over denne gang. 

Tidligere har Ajax været meldt interesserede i Jeppe Kjær, der har leveret ét mål og tre assist på syv Superliga-kampe for AC Horsens. 

Læs også:Overblik: Sådan ser slutspillet i Superligaen ud

Læs også:Det lærte vi af Superligaen: Manden med leen prikker Hobro på skulderen

Superliga

Mere Superliga

Fokus