Video : Tipsbladet
Superliga

Afslører: Jeg er nok færdig i FCK

Daniel Haarbo afslører over for Tipsbladet, at han nok ikke fortsætter i FCK, når kontrakten udløber i slutningen af juni. Lige nu er midtbanespilleren udlejet til Aarhus Fremad i 2. division.

Daniel Haarbos tid i FC København er ved at lakke mod enden.

Den 21-årige midtbanespillers kontrakt med løverne udløber 30. juni, og der slutter opholdet, regner han med.

Det fortæller han i et interview med Tipsbladet.

- Jeg har ikke snakket med dem endnu. Planen er, at jeg skal snakke med dem, når deres sæson er færdig. Jeg er ikke 100 procent afklaret, men jeg regner ikke med, at jeg får min kontrakt forlænget, og derfor er jeg nok færdig i FCK.

- Jeg skal selvfølgelig have snakket med dem og specielt Hjalte (Hjalte Bo Nørregaard, red.) for at have fået den afklaring og høre, hvad de har at sige. De har fulgt mig i Aarhus Fremad, og klubberne har snakket sammen, så det bliver fint at få lukket den ned, siger Daniel Haarbo til Tipsbladet.

Det er lidt en skuffelse, men i fodbold er der mange faktorer, som du ikke er i kontrol over.

Daniel Haarbo
FC København-spiller

Det har været svært for Haarbo at acceptere, at han ikke fik det store gennembrud i FC København, men han åbner døren for et comeback på sigt.

- Jeg har kunnet mærke det i et stykke tid, at det nok ikke ville blive til mere. Jeg er afklaret med, at det ikke bliver til mere. Jeg har altid haft en drøm om at slå igennem i FCK. Jeg brugte da også noget tid på at sluge, at det nok ser ud til, at jeg ikke skal slå igennem i FCK i denne omgang. Jeg har stadig en drøm om at vende tilbage en dag. Det er min klub.

Det har ikke været nemt for midtbanespilleren at få chancen. Haarbo står blot noteret for to Conference League-kampe for københavnerne, mens Superliga-debuten udeblev.

- FCK er svær at slå igennem i, og man skal være en spiller, der har momentum som ung for at tage det skridt. Efter det første lejemål ikke lykkedes, vidste jeg, at det ikke blev i FCK. Det er lidt en skuffelse, men i fodbold er der mange faktorer, som du ikke er i kontrol over. Man må bare acceptere det, som det er.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Alamy

Vil ikke spille i 2. division
I denne sæson har Haarbo været udlejet til Aarhus Fremad i 2. division, og lige nu har Aarhus-klubben kurs mod NordicBet Ligaen, da mandskabet er nummer to.

Haarbo har fået meget ud af opholdet, og det kan meget vel være, at han fortsætter i Aarhus Fremad efter sommerferien. Han har dog et krav.

- Det har været fantastisk ophold indtil videre. Vi har noget arbejde, der skal gøres færdigt. Jeg har været glad for at være der. Det er en rigtig god spillertrup og en god stab, så jeg er meget taknemmelig for min tid her. Jeg har fået en masse spilletid specielt her til sidst, og jeg har udviklet mig meget, siger Daniel Haarbo til Tipsbladet og tilføjer.

- Jeg skal spille på et højere niveau end 2. division efter sommerferien. Det er jeg sikker på. Hvis vi lykkes med Aarhus Fremad at rykke op, så kunne det være en mulighed at fortsætte her, men jeg har ikke gjort mig tanker om fremtiden. Nu skal de sidste kampe færdiggøres, og så tager jeg det, som det kommer.

Daniel Haarbo har været i FC København, siden han var helt ung, og udover Aarhus Fremad har midtbanespilleren også været udlejet til FC Wil og FC Helsingør.

Aarhus Fremad har tre kampe igen og er seks point foran FC Roskilde i kampen om andenpladsen i 2. division.