Video : Tipsbladet
Superliga

Afsløring: Vejle er tæt på fransk offensivspiller

Vejle Boldklub er tæt på at styrke offensiven med ung franskmand, erfarer tipsbladet.dk.

Vejle Boldklub er tæt på at hente franskmanden Hugo Ekitike, erfarer tipsbladet.dk.

Den 18-årige offensivspiller mangler fortsat de sidste formaliteter, før han officielt kan kalde sig Vejle-spiller, men cheftræner Constantin Galca kan så småt glæde sig over, at han snart har et ekstra kort på hånden til offensiven.

Læs også:- Vil have Kjartan Finnbogason

Hugo Ekitike kommer til Vejle Boldklub fra Stade Reims i hjemlandet. Han var i sidste sæson på banen i to kampe i Frankrigs bedste række, men han har primært huseret på klubbens B-hold.

Vejle Boldklub hentede tidligere i transfervinduet den kroatiske forsvarsspiller Denis Kolinger, og han er foreløbig den eneste nyerhvervelse i Nørreskoven. Nu ser det altså også ud til, at Jacob Krüger og holdet har fundet den brik til offensiven, man har brugt hele januar på at lede efter. 

Læs også:Fem på affyringsrampen: Disse Superliga-stjerner har fremtiden på spil

Tidligere fredag skrev en bruger på det sociale medie Twitter, at et skifte til Vejle var tæt for Ekitike, og den oplysning har tipsbladet.dk altså fået bekræftet. Franskmanden kan spille alle pladserne i offensiven. 

Oprykkerne sluttede efteråret dårligt af med fem nederlag i de sidste seks kampe. Det efterlader Vejle Boldklub på tiendepladsen ved vinterpausen.

Læs også:Deadline nærmer sig: Her er 10 spillere fra Superligaens overskudslager

Læs også:Vejle har seks tvivlsomme spillere til forårspremieren