• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Andreas Arp

Agent: OB ser Joshua John som en mulighed

Agent: OB ser Joshua John som en mulighed
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den tidligere FC Nordsjælland-profil Joshua John er blevet tilbudt til både OB, Esbjerg, AaB og Brøndby, oplyser spillerens agent.

Af Andreas Arp

Den hollandske kantspiller Joshua John tog Superligaen og FC Nordsjælland med storm, da han ankom på et lejeophold fra FC Twente i 2012/2013-sæsonen.

Det fik da også FC Nordsjælland til at hente John permanent til klubben, hvor han nåede at spille tre år, inden at han i sommeren 2016 skiftede til tyrkiske Bursaspor. Joshua John var i en lang periode op til skiftet langt fra det niveau, som han viste, da han kom til Superligaen, men nu kan hollænderen måske få comeback til dansk fodbold.

Læs også: Transferplanen: OB foran afsked med stor Superliga-profil

Den 29-årige kantspiller er nemlig ikke længere inde i varmen i sin tyrkiske klub, der derfor vil forsøge at komme af med John, inden at transfervinduet smækker i. Og Danmark bliver nu nævnt som en mulig destination for hurtigløberen:

- Jeg har talt med OB, Esbjerg, AaB og Brøndby. Brøndby afviste, men OB ser ham som en mulighed, siger spillerens agent, Serkan Kulup, til bold.dk.

Joshua Johns agent fortæller dog senere i interviewet, at han ikke er helt sikker på, at OB skal have en kantspiller.

Fynboerne har denne sommer hentet Alexander Ludwig og senest hollandske Ramon Leeuwin ind til forsvaret, mens både Julius Eskesen, Casper Nielsen, Troels Kløve, Mathias Greve og Yao Dieudonne kan spille på kantpositionerne.

Joshua John har et år igen af sin aftale med tyrkiske Bursaspor.

Superliga

Mere Superliga

Fokus