Video : Tipsbladet
Superliga

AGF-boss: Han slutter jo nok ikke karrieren her

Stig Inge Bjørnebye glæder sig over, at forsvarsstjernen stadig er at finde i Aarhus, men er også godt klar over, at det er på lånt tid.

Der var ikke meget aktivitet på transfervinduets sidste dag i AGF, hvor eneste ændring i truppen var, at Anthony D’Alberto fik ophævet sin aftale. Men det er ikke ensbetydende med, at sportschef Stig Inge Bjørnebye og kompagni havde en rolig aften. 

- Jeg tror, at uanset hvad man vil den sidste aften, bliver der travlt. Der er en masse aktivitet, så der var ting at se til, men det var som forventet, siger AGF-sportschefen til Tipsbladet dagen derpå.

Midt på deadlinedagen kom ellers en historie, der nok fik sveden til at løbe koldt nedad ryggen på mange AGF-fans. Eintracht Frankfurt havde århusianernes forsvarsstjerne Yann Aurel Bisseck på ønskelisten, skrev lokalavisen Frankfurter Rundschau.

Bjørnebye vil ikke sige, hvor der var interesse fra, men lægger ikke skjul på, at den 22-årige tysker havde bejlere i vinduet.

- Vi forventede, at der i dette vindue ville være meget interesse for Yann, og det gav mening, fordi han har skilt sig ud i ligaen. Vi havde snakke med klubber, der var interesserede, men det er ikke mit bord at nævne de klubber eller prisen. Han er stadig hos os, og det er vi glade for, siger Bjørnebye og erkender:

- Vi ved, at han jo nok ikke slutter sin karriere i AGF, fordi han med sin udvikling vil tiltrække sig interesse.

Har I sat jer ned med ham og lagt en plan for hans fremtid?

- Ja.

Kan du fortælle noget om, hvordan den ser ud?

- Det er interne ting, og vi snakker med spillerne om deres karriere, så det er ikke fair at gå i detaljer om det. Men Yann er et stort aktiv, siger Bjørnebye og glæder sig over Yann Aurel Bissecks historie:

- Det er en virkelig god historie. Da vi startede samarbejdet, var han ikke det bedste sted som spiller, og han havde nogle skadesproblemer. Siden han har været her, har han været fit og har spillet og har spillet godt. Yann er så professionel, og han er en fornuftig dreng, der har en stor karriere foran sig.

- I fodbold er ens ry så vigtigt. Vi vil skabe så mange gode historier som muligt for fansene og sponsorerne og alle, der støtter os. Vi vil altid producere så mange gode historier som muligt.

Selvom der ikke skete noget med Yann Aurel Bisseck i transfervinduet, var der fint gang i svingdøren i AGF. Sebastian Grønning, Sebastian Hausner og Anthony D'Alberto forlod klubben, mens Mikkel Duelund, Peter Bjur og Felix Beijmo kom til. 

- Vi har gjort meget af det, vi gerne ville, og det er godt.  Vi er glad for spillerne, vi har hentet. Hvad angår om vi er tilfredse, så tror jeg, at man i denne branche - om man er spiller, træner eller sportsdirektør - altid leder efter mere. Det er farligt at stille sig tilfreds, for der er altid mere, man kan gøre. Det er sådan, vi arbejder, lyder AGF-bossen vurdering. 

AGF er aktuelt nummer otte i Superligaen og indleder forårssæsonen mod AaB den 17. februar.