Video : Tipsbladet
Superliga

AGF forlænger med endnu en profil

AGF forlænger kontrakten med Gift Links med to år, så den nu løber til sommeren 2026.

If you liked it, then you should have put a ring on it, lyder det fra Beyonce på kæmpehittet Single Ladies. Et råd, der løst kan oversættes til, at hvis du er glad for nogen, så bind dig til dem.

Og et råd, som AGF følger.

AGF smækker godt nok ikke en ring på Gift Links finger, men parterne forlænger kontrakten, der stod til at udløbe efter sæsonen, og binder sig til hinanden i yderligere to år. Det meddeler AGF via sin hjemmeside.

- Vi er glade for, at Gift fortsat kan se sig selv i klubben. Han har haft en flot udvikling som spiller og er stadig relativ ung. Så vi tror på, at han fortsat kan udvikle sig og ligge nye dimensioner på sit spil og sin rolle som wing-back.

- Han er en lærevillig og ihærdig spiller, som er vellidt i hele klubben. Så en forlængelse med ham var nærliggende og det er godt, at det nu er kommet på plads, siger Stig Inge Bjørnebye, sportschef i AGF, til agf.dk.

Gift Links, 24 år, kom til AGF fra Cape Town City i 2019 som kantspiller, men er under Uwe Rösler blevet omskolet til wingback.

- Jeg er meget glad for at være i AGF, så jeg så ikke nogen grund til ikke at forlænge. Gennem hele min tid i klubben har jeg udviklet mig som spiller og har især i det sidste års tid, fået nye opgaver og dimensioner i mit spil, som er spændende og udfordrende.

- Så det glæder jeg mig til at arbejde videre med og fortsat udvikle mig som spiller i AGF, siger Gift Links til agf.dk.

Det er anden gang på få dage, at AGF forlænger med en profil. Tidligere på ugen fik midtbanekrigeren Nicolai Poulsen også forlænget sin aftale med to år.