Video : Tipsbladet
Superliga

AGF-profil i chok: Skandaløst ringe

Frederik Tingager kalder mandagens kamp mod FC Nordsjælland den værste, han har været med til i sin AGF-tid.

AGF løb ind i en decideret røvfuld mod FC Nordsjælland mandag aften. Et nederlag på hele 7-2 blev det til for århusianerne.

Og efter kampen har forsvarsprofilen Frederik Tingager i et interview med Viaplay svært ved at sætte ord på, hvorfor det går så galt for AGF.

- Det er et godt spørgsmål. Det er skandaløst ringe af os, og FC Nordsjælland sprudler og scorer på alt, hvad de har. Meget beklageligt over for de medrejsende fans. Det er den dårligste kamp, jeg har været med til i min tid i AGF, lyder det fra Frederik Tingager.

AGF befinder sig mere eller mindre i et ingen-mands-land i Superligaen, hvor medaljerne virker for langt væk, men nedrykning altså slet ikke kan blive aktuelt. Men hvis nogle AGF’er mangler motivation til kampene, skal de ikke spille, mener Tingager.

- Vi taber 7-2 i dag, og hvis vi så ikke har motivationen i resten af kampene, skal vi ikke spille. Så må nogle andre spille. Det her er en kæmpe mavepuster, og vi skal grave dybt og se os selv i spejlet og finde noget andet frem, ellers får vi tæsk, siger han.

AGF skal i næste uge møde FC København på udebane.