• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

AGF forærer Sebastian Grønning væk

Foto: Getty Images

AGF scorer ingen transfersum på den 25-årige angriber, erfarer Tipsbladet.

AGF siger farvel til Sebastian Grønning, der skifter til OFI Kreta i græsk fodbold, og selvom han havde to og et halvt år tilbage af sin aftale med “De Hviie”, er det ikke en aftale, som århusianerne scorer nogen transfersum på.

Ifølge Tipsbladets oplysninger slipper AGF Sebastian Grønning ganske gratis.

Det er imidlertid uvist, om AGF har scoret en eventuel videresalgsklausul i aftalen eller kan tjene lidt skillinger hist og her, hvis Grønning får succes i efterlønsparadiset Kreta. 

Angriberen kom også til AGF på en fri transfer i sommer, efter at han havde brudt med Suwon Bluewings i Sydkorea, men han faldt aldrig succes i Aarhus. Han har stået bag både Patrick Mortensen, Sigurd Haugen og Jelle Duin i kampen om spilletid, og i efteråret spillede Grønning kun 181 minutter.

Derfor bad han også om et skifte i dette transfervindue, har AGF oplyst i pressemeddelelsen om farvellet. 

- Sebastian Grønning havde en ambition om at eftersætte mere spilletid et andet sted end i AGF. Og det er nu lykkes at finde en god løsning for alle parter, så Sebastian kan fortsætte sin karriere i græsk fodbold.

- Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Sebastian og vi ønsker ham held og lykke med de nye udfordringer, sagde sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye, i pressemeddelelsen. 

I Grækenland skal 25-årige Sebastian Grønning hjælpe OFI Kreta med at score mål - noget, de ikke har kunnet i denne sæson. Kun 16 gange i 19 ligakampe har grækerne fået netmaskerne til at blafre.