Superliga Torsten Kjems Hansen

AGF-stjerne på vej væk: Skifter han til rivalerne?

Foto: Getty Images

Der er rift omkring underskriften fra AGF-profilen Jon Dagur Thorsteinsson.

Af Torsten Kjems Hansen

Kontrakten mellem AGF og den islandske profil Jon Dagur Thorsteinsson løber kun denne sæson ud, og der er rift om den offensive profil. Både AaB og OB har rakt ud efter Thorsteinsson, der på grund af det snarlige udløb kan forhandle frit med andre klubber.

Selv har islændingen udtalt, at han regner med at forlade Aarhus-klubben, så spillet omkring den teknisk dygtige landsholdsspiller er godt i gang. 

- Det bliver spændende at se, om Odense eller Aalborg kan drille storebror fra Aarhus, der trods alt har fået lidt flere pengene imellem hænderne, siger Troels Bager Thøgersen i video-kommentaren øverst. 

- Vil og kan AGF komme med et tilbud, der er godt til at holde på Jon Dagur, bliver det OB eller AaB, der snupper profilen transferfrit - det vil være noget af en handel. Eller bliver det udlandet, som en landsholdskandidat vil gå efter - det tror jeg personligt mest på. Men lad os se, hvad der sker med markedet og i slutspillet. 

Jon Dagur Thorsteinsson er noteret for 20 Superliga-mål for AGF i 103 kampe. Læg dertil 11 assist for den 23-årige islænding