• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

AGF-stopper om rødt kort: Hvad skal han gøre?

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Bubacarr Sannehs forsvarskollega er ikke helt enig i, at der skulle være rødt kort til gambieren.

Af Victor Risager

Flere AGF’ere erklærede sig uenig i udvisningen af Bubacarr Sanneh efter onsdagens kamp mod FC Nordsjælland, og nu slutter Sebastian Hausner sig ifølge Århus Stiftstidende til koret.

Den gambiske AGF-stopper blev udvist efter få minutters spil, hvor han clearede bolden, men efterfølgende ramlede ind i de nordsjællandske gæsters kantspiller Ibrahim Sadiq. Til at starte med blev der ikke dømt frispark, men efter et VAR-tjek blev Bubacarr Sanneh sendt direkte i bad.

Se det røde kort i videoen øverst i artiklen.

Den dommerkendelse har forsvarskollegaen Sebastian Hausner svært ved at forstå.

- Som forsvarsspiller er der ofte mere tryk på, når vi forsøger at cleare bolden. Og der er jo ikke nogen, der bevidst går efter at sparke andre ned i de situationer. Jeg ved ikke, om det er fordi spilleren løber ind i Bubacarr eller hvad der sker, men det er en svær situation, fordi hvad skal han gøre?

- Det er jo det samme, som når bolden blev headet ned på Benjamin Hvidts arm ovre i Parken. Hvad skal han gøre? Men that’s the game, siger Sebastian Hausner ifølge Århus Stiftstidende.

AGF endte med at tabe kampen og glider ned på fjerdepladsen i Superligaen, da de er blevet overhalet af FC Københvans, som vandt over Vejle Boldklub onsdag aften.

Flere andre AGF'ere, heriblandt cheftræner David Nielsen og topscorer Patrick Mortensen, var kritiske over for det røde kort, som du kan læse mere om her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus