Video : Tipsbladet
Superliga

AGF-træner om kort pause: Vi skal have hovederne på plads, ikke benene

Det er ikke noget problem at finde den rette fysiske form, mener David Nielsen. Derfor handler det snarere om at få indstillet knoppen på de vigtige opgaver, der venter for AGF lige straks.

AGF-spillerne nåede kun et par ugers ferie, inden holdet i torsdags var tilbage på træningsbanen. Det er ikke lang tid oven på en lang, opslidende sæson, men der er ikke tid til at hænge fast i feriementaliteten. Holdet skal snart i kamp, og cheftræner David Nielsen siger til Århus Stiftstidende, at han især er opmærksom på at få spillernes hoveder indstillet.

Eftersom ferien kun varede to uger, behøver han ikke frygte for, at spillerne er kommet i dårlig form. Han skal sørge for, at de kommer op i gear rent mentalt.

Læs også:AGF forlænger med to i trænerstaben: Meget vigtigt for fundamentet

- Det er også det, man ser lige nu i Champions League og Europa League, hvor de hold, der har holdt lang pause, har haft problemer. Hvis de rigtigt gode hold har holdt en længere pause, og de lidt mindre hold har haft en kortere én af slagsen, ser man det, der skete i kampen mellem FC København og Manchester United, hvor der reelt ikke var særlig stor forskel. Så det handler om at få hovedet på plads hos spillerne, for kroppen har det fint, siger Nielsen til Århus Stiftstidende.

AGF skal allerede om otte dage spille sæsonens første gældende kamp mod FC Honka i Europa League-kvalifikationen. Finnerne kommer på besøg i Århus.

Læs også:Leder: Det strategiske valg efter Bundu og Amini definerer AGF

Onsdag morgen blev David Nielsen så en spiller rigere. Patrick Olsen skifter fra AaB til AGF og bliver dermed klubbens anden tilgang fra netop AaB i dette transfervindue. Søren Tengstedt har allerede taget turen.

Foruden de to har AGF også hentet Milan Jevtovic i Røde Stjerne fra Beograd.

Læs også:AGF-boss om assistent-henvendelser: Rigtig mange vil være en del af AGF

Læs også:Ny AGF-angriber: Her kan jeg udvikle mig helt vildt

Læs også:Ny AGF-assistent blæste spillerne bagover: Det var en no brainer at hyre ham