Video : Tipsbladet
Superliga

AGF-træner roser ung spillers udvikling: Ligesom Dennis Rodman

Benjamin Hvidt har taget syvmileskridt i denne sæson, og David Nielsen sammenligner ham med en tidligere NBA-stjerne.

AGF har gang i en rigtig flot sæson, og det kan man også sige om flere af århusianernes spillere.

En af dem er Benjamin Hvidt, der har etableret sig som mere eller mindre fast mand på førsteholdet i foråret, efter at have tilbragt lang tid som reserve. Og en af årsagerne til den 20-årige midtbanespillers gennembrud er, at han har fundet sin specialitet. Det siger cheftræner David Nielsen til Århus Stiftstidende.

Læs også:Steinlein stikker til FCK: Opfatter det som et onemanshow

Benjamin Hvidt debuterede således allerede på førsteholdet i AGF i 2017, men dengang var han ifølge David Nielsen mere ”en gammeldags sweeper”, mens han nu har sin force i duellerne og presspillet.  

- Du kan ikke være god til alting. Du skal skabe din egen identitet, finde ud af, hvad du vil være specialist i. Og som ung spiller er det en god idé at komme med din duelstyrke og power først, så kan de andre ting bygges på som du bliver ældre. Og Benjamin har fundet ud af, at han skal trampe ind i folk, siger David Nielsen til Århus Stiftstidende og sammenligner Benjamin Hvidt med en tidligere NBA-stjerne:

Læs også:Optakt: FC Nordsjælland - AaB

- Det er ligesom dengang Dennis Rodman fandt ud af, at han skulle rebounde for at overleve i NBA.

I alt har Benjamin Hvidt spillet 28 kampe for AGF, heraf 16 i den indeværende sæson. Han er startet inde i AGF’s seneste syv kampe i Superligaen og gør det formentlig også, når århusianerne møder FC Midtjylland søndag aften.   

Læs også:FCK-strateg: Vi skal rejse os fra tid med modgang

Læs også:Superliga-spørgsmål: Får Ronnie Schwartz lov til at plaffe løs nu?

Læs også:Superligaens bedste: Brøndby overhaler FC København