• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Ifølge JydskeVestkysten er AGF interesseret i Lasse Vibe.

Af Martin Davidsen

Lasse Vibe forlængede i efteråret sin kontrakt med SønderjyskE frem til sommeren 2015, men noget tyder på, at offensivspilleren næppe kommer til at være i klubben så længe.

SønderjyskE-profilen er således et varmt navn på transfermarkedet, og et salg fra SønderjyskE kan muligvis blive aktuelt, inden transfervinduet lukker på torsdag.

JydskeVestkysten skriver mandag, at Lasse Vibe er på ønskelisten i AGF, der pønser på at hente spilleren til klubben i dette vindue. AGF står til at sige farvel til Aron Johannsson, som sandsynligvis skifter til hollandsk fodbold i dag mandag, og derfor vil man have Vibe ind som supplement til offensiven i foråret.

Læs også: Vibe-nej til danske klubber: Vil til udlandet

Lasse Vibe har fået sin fodboldopdragelse i AGF og har tidligere udtrykt sin kærlighed over for klubben. Dog har han over for tipsbladet.dk tilkendegivet, at han gerne vil til udlandet i sit næste klubskifte.

- Næste skridt for mig skal gerne være uden for landets grænser, og det er SønderjyskE også indstillet på. At sælge spillere er en del af deres strategi, så de vil gerne hjælpe mig videre, sagde Lasse Vibe i december til tipsbladet.dk.

Hverken AGF eller SønderjyskE har bekræftet, at der foregår forhandlinger om Lasse Vibe.

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

Mere Superliga

Fokus