Video : Tipsbladet
Superliga

Angriber afslører: Jeg sagde ja til FCM, men...

2. Bundesliga-angriber fortæller, at interessen fra FC Midtjylland var meget konkret.

På transfervinduets sidste dag hentede FC Midtjylland en angriber i Astrit Selmani, men forinden var flere andre måltyve rygtet til Heden. En af dem var den polske spids Dawid Kownacki fra Fortuna Düsseldorf.

Og han taler nu ud om FCM’s interesse i et interview med programmet Bundestalk på polsk tv. Det skriver flere polske medier, heriblandt sport.pl.

Her fortæller han blandt andet, at FCM’s interesse var meget konkret.

- De sidste tre dage har været spændende. Der var et officielt tilbud fra Midtjylland, som jeg i første omgang accepterede, men i sidste ende besluttede jeg at blive hos Fortuna. Det ville klubben også have, selvom tilbuddet på mig var stort, især taget i betragtning af at min kontrakt udløber om fire måneder.

- Måske kan jeg ikke tale direkte om beløbene, men tilbuddet var lige så meget, som min markedsværdi er vurderet til, siger Dawid Kownacki til Bundestalk.

Om det er Transfermarkts markedsværdi, Kownacki henviser til, må stå hen i det uvisse, men her står hans markedsværdi i al fald som 2,5 millioner euro, svarende til 18,75 millioner kroner.

I interviewet med Bundestalk fortæller Kownacki også, at tilbuddet fra FCM var det eneste denne vinter, og at han allerede har modtaget henvendelser om et sommerskifte på en fri transfer. Her skal fans af “ulvene” dog ikke forvente, at han kommer til Danmark.

- Der er en god chance for, at jeg bliver i Tyskland til sommer. Jeg har været her i et stykke tid, og jeg kender sproget og skikkene. Jeg har tilpasset mig hverdagen. Jeg udelukker dog ikke, at noget vil ændre sig. Der er stadig lang tid til sommer, så alt kan ske, siger han.

Dawid Kownacki, 25 år, har i denne sæson scoret ni mål og lagt op til syv i 20 kampe for Fortuna Düsseldorf. 

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE