• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Angriber får ophævet kontrakten med SønderjyskE

Angriber får ophævet kontrakten med SønderjyskE

SønderjyskE siger farvel til ung angriber.

Af Kenneth Jensen

Efterårets helt store overraskelse fra SønderjyskE har allerede præsenteret flere nye spillere, og nu siges der farvel til en af klubbens egne.

SønderjyskE fortæller i en pressemeddelelse, at man har ophævet kontrakten med angriber Kåre Jensen, der ellers fik kontrakt så sent som i sommer.

- Der er ingen tvivl om, at Kåre Jensen har et stort potentiale. Han er en dygtig fodboldspiller, som har været med hele vejen op gennem vores talentsystem. Der er mange fysisk krævende træningspas i Superligaregi, og her har flere småskader desværre sat ham tilbage. Samtidigt har han også skulle passe og prioritere sine studier. Det er af topprioritet for os som klub, at fodbold og uddannelse går hånd i hånd, og nu kan Kåre Jensen koncentrere sig fuldt ud om at tage sin studentereksamen, siger sportschef Hans Jørgen Haysen i pressemeddelelsen og tilføjer:

- Han er en meget talentfuld spiller, og vi håber, at han får en mulighed for at udfolde sit potentiale i gode og passende rammer, hvor han også samtidigt kan prioritere den fornødne tid til hans skole. Vi vil gerne takke Kåre Jensen for hans indsats i SønderjyskE og ønsker ham al mulig held og lykke med fremtiden, siger han.

Kåre Jensen, 19 år, nåede aldrig at repræsentere SønderjyskE i Superliga-regi.

Superliga

Mere Superliga

Fokus