• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga /ritzau/

AaB-boss: Derfor er ny sportschef ikke på plads

Foto: Getty Images

AaB har et langt arbejde foran sig, før klubben vil ansætte en ny sportschef efter Inge André Olsens stop.

Af /ritzau/

AaB har for nyligt sagt farvel til sportschefen Inge André Olsen. Klubben ansætter dog ikke en ny i hans sted i den nærmeste fremtid.

Sådan lyder det fra AaB's administrerende direktør, Thomas Bælum, efter fredagens 1-1-kamp hjemme mod OB.

- Vi er ikke i gang med at hente en ny sportschef ind. Nu skal vi lave en ny plan og strategi. Det skal vi bruge omkring halvanden måneds tid på, siger Bælum.

- Vi er ved at indsamle en masse gode folk til den kommende tid. Til november har vi bestyrelsesmøde, og der skal der gerne forme sig en eller anden form for retning.

- Vi skal finde ud af, hvordan det skal se ud fremadrettet sportsligt og kommercielt. Derefter ser vi, hvordan organisationen kommer til at se ud.

Inge André Olsen nåede at være sportschef i AaB i over to år. Da AaB hentede ham i 2020, kiggede klubben efter specifikke kvaliteter.

- Sidste gang havde vi ti kernekompetencer, vi kiggede på. Samtidig er det mennesker, vi har med at gøre. Vi kan ikke få det hele.

- Det er også derfor, at vi venter med at gå ud med, hvordan profilen skal være. Først skal vi have fundet ud af, hvordan retningen bliver, siger Thomas Bælum.

AaB's superligamandskab er inde i en svær periode sportsligt. I 11 kampe i denne sæson er det blot blevet til to sejre.

- Jeg føler mig ikke udsat. Jeg er glad for at gå på arbejde, og jeg har et godt forhold til min chef. Jeg har en fantastisk organisation under mig. Så længe, de har tillid til mig, kører jeg på, siger Thomas Bælum.

- Vi har lykkedes med mange ting de sidste tre år. Det kan vi blandt andet se med den stemning på tribunen, selv om vi ligger, hvor vi gør.

AaB har ti point efter 11 spillerunder af Superligaen. Det placerer dem lige under nedrykningsstregen.

/ritzau/