• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

En klub fra Qatar har henvendt sig til Cesar Santins agent. Derudover er der interesse fra Tyrkiet. Angriberen selv har ikke besluttet noget.

Af Jakob Dybro Johansen

Cesar Santin har længe haft lyst til at prøve noget andet end FCK, og nu tegner der sig muligheder for, at den brasilianske angriber kan få sit ønske opfyldt. Dog ikke i form af en Tysklands-tur à la Oscar Wendt, Zdenek Pospech og William Kvist, men et mere eksotisk eventyr. Det afslører spillerens agent, Oliver Cabrera, over for tipsbladet.dk.

- Der er interesse for Cesar Santin fra to klubber. En klub i Tyrkiet og en klub i Qatar. Men vi har ikke drøftet mulighederne endnu, da han er på ferie i Brasilien, siger Oliver Cabrera, der allerede i november gav udtryk for, at Santin gerne ville videre.

Cabrera vil ikke sige noget mere konkret om, hvilke klubber det drejer sig om, men den tyrkiske avis Milliyet har tidligere rygtet Cesar Santin til storklubben Galatasaray.

Qatar-linket er til gengæld nyt.

Cesar Santin har selv sagt, at han gerne vil prøve sig af i en bedre liga end Superligaen, men at han også kan være at finde i FCK efter sommerferien.