Målfest: Dansker på tavlen i Brentford-remis

Brentford var tæt på at levere en stor comeback-sejr mod Aston Villa, men målfesten endte uden vinder 3-3.

I et målrigt opgør, der konstant skiftede karakter, delte Aston Villa og Brentford pointene mellem sig, da holdene spillede 3-3 i Premier League.

Efter 60 tamme minutter var Brentford fortjent bagud med to, men holdet fik vendt kampen helt på hovedet med tre mål på under ti minutter i anden halvleg. Et sent mål af Aston Villas Ollie Watkins spolerede dog Brentfords comeback-triumf.

Med pointdelingen er Brentford på 16.-pladsen med 29 point og har fire point ned til Luton under nedrykningsstregen. Aston Villa er på den Champions League-givende fjerdeplads med 60 point.

Mikkel Damsgaard startede inde for blot tredje gang i sæsonen for Brentford, der også havde yderligere dansk islæt på banen i skikkelse af Mathias "Zanka" Jørgensen, Mads Roerslev og Mathias Jensen. Men danskerflokken havde det svært.

Fra første fløjt sad hjemmeholdet tungt på spillet og havde bolden markant mere end Thomas Franks mandskab, der tydeligt gik til kampen med planer om et defensivt udgangspunkt.

Trods det store spilovertag havde Villa problemer med at skære igennem Brentford-strukturen og skabe chancer, men presset blev for meget kort før pausen. Villa-topscorer Ollie Watkins pandede et skarpt indlæg ind og bragte værterne i front.

Brentford fik en regulær mareridtsstart på anden halvleg, da hjemmeholdets unge angriber Morgan Rogers over for et passivt Brentford-forsvar fordoblede føringen efter mindre end et minuts spil.

Spændingen kom tilbage i opgøret efter en times spil. Mathias "Zanka" Jørgensen reducerede til 1-2 for Brentford med sit første mål i sæsonen efter et oplæg af landsmanden Mikkel Damsgaard.

Den scoring fik flyttet initiativet over til Brentford, og blot to minutter senere vendte gæsterne opgøret yderligere på hovedet. Angriberen Bryan Mbeumo flugtede et indlæg ind til 2-2 bag Emiliano Martínez i Villa-målet.

Comebacket blev totalt for Brentford efter 67 minutter. Spanske Sergio Reguilón fandt en helt fri Yoane Wissa foran mål, og han kunne nemt sparke 3-2-scoringen i nettet.

Brentford holdt dog ikke stand. Med ti minutter tilbage kom Ollie Watkins igen på tavlen. Den engelske angriber sprang højest og udlignede med atter et hovedstødsmål til slutresultatet 3-3.

Andetsteds sejrede Luton med 2-1 over Bournemouth. Det gør, at Luton haler ind på holdene over nedrykningsstregen heriblandt Brentford.