Atlético Madrid smider igen point

Atlético Madrid spillede 1-1 mod Levente, og forspringet til Real Madrid og Barcelona bliver mere skrøbeligt.

Real Madrid og FC Barcelona kan så småt begynde at lugte blod i toppen af La Liga.

Længe har storklubberne spejdet langt efter Atlético Madrid øverst i tabellen, men onsdag smed førerholdet point for anden gang på tre runder.

Denne gang sluttede udekampen mod Levante 1-1.

Atlético fører nu med 55 point for 22 kampe foran Real Madrid med 49 point for 23 kampe. På tredjepladsen har Barcelona samlet 46 point i 22 opgør.

I en underholdende og afvekslende kamp kom hjemmeholdet først på tavlen efter godt et kvarters spil.

Jorge de Frutos førte bolden kvikt frem i en kontra og afleverede perfekt til Enis Bardhi, der nemt bragte Levante foran.

Det fik Atlético til at presse hårdere, og det gav resultat efter 36 minutter.

Marcos Llorente tog chancen fra distancen, og det var umiddelbart et harmløst skud midt i målet, som keeper Aitor Fernandez Abarisketa nemt kunne redde, men foran mål stak en forsvarer hovedet op og afrettede skuddet, så målmanden var sagesløs.

Favoritterne fra Atlético havde nu de fleste store chancer, og topscorer Luis Suarez havde flere fine muligheder for at score til 2-1.

Ikke mindst kort efter pausen, hvor riposten tilfaldt Angel Correa, der brændte skammeligt.

Syv minutter før tid fik Suarez en ny stor chance på kanten af offside, men keeper Abarisketa reddede det ene point for hjemmeholdet, der ligger midt i rækken med nu 28 point.