Avis: Afviste kæmpebud på Nicolai Vallys
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Avis: Afviste kæmpebud på Nicolai Vallys

Hvis et navn skal være overskriften på Brøndbys sæson indtil videre, så er det Nicolai Vallys.

Selvom han fik brudt sin målstime i seneste spillerunde, hvor han gik tomhændet fra banen mod Vejle, så har han været her, der og alle vegne. Hans flotte præstationer i sæsonens første seks kampe kunne også have givet ham et stort skifte.

Det skriver Ekstra Bladet.

Ifølge avisens oplysninger har Brøndby minimum modtaget to bud på den 26-årige offensivspiller. Buddene er landet fra Bundesligaen og Serie A, og begge bud har været i omegnen af 39 millioner kroner.

Det var dog ikke i nærheden af at kunne friste Brøndby til et salg, skriver Ekstra Bladet, og derfor har Jesper Sørensen som minimum sin talisman til rådighed frem til januar.

Nicolai Vallys har scoret fem mål i sæsonens første seks kampe, så der er ikke noget at sige til, at han er eftertragtet. Nu kan han gøre sig selv endnu mere spændende, da han får mulighed for at vise sig frem på det danske landshold.

DBU fortalte tidligere på ugen, at Nicolai Vallys erstatter en skadet Mikkel Damsgaard, og på den måde har Brøndby-stjernen mulighed for at få landsholdsdebut mod enten San Marino eller Finland.

Nicolai Vallys, 26 år, drog til Brøndby sidste sommer fra Silkeborg, og allerede i sin første sæson viste han sig rigtig flot frem. Kontrakten løber frem til 2026.