Superliga Ole Hoffskov

Avis: Dette strides Bryan Oviedo og FCK om

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC København og Bryan Oviedo kan ikke nå til enighed om at afbryde samarbejdet et halvt år før tid.

Af Ole Hoffskov

FC København vil gerne af med Bryan Oviedo, og den costaricanske reserve vil gerne væk fra FC København. Så langt er parterne enige, men der er også stridspunkter, og det er årsagen til, at Oviedo stadig er FCK-spiller. 

La Nacion skriver, at Bryan Oviedo og FC København i et stykke tid har været i dialog om at ophæve den kontrakt, der udløber efter denne sæson, men parterne skal være langt fra hinanden ved forhandlingsbordet.

Ifølge avisen kræver Bryan Oviedo at få hele den resterende løn for kontraktperioden med sig fra den danske hovedstad, mens FC København kun er villige til at betale ham én månedsløn af de seks, han har tilbage. 

Alt imens Oviedo og FCK's sportsdirektør Peter Christiansen afventer, hvem der blinker først, følger venstrebackens barndomsklub Saprissa spændt med i kulissen. De er klar til at hente Bryan Oviedo retur, men de vil ikke betale løverne en transfersum. Altså skal FCK og Oviedo nå til enighed om at ophæve samarbejdet, hvis Saprissa skal være en mulighed denne vinter.

31-årige Bryan Oviedo har blot spillet 36 minutter for FC København i denne sæson, og i Superliga-regi har venstrebacken ikke været i aktion i næsten et år. 

FCK har ikke lagt skjul på, at costaricaneren er velkommen til at finde en ny klub.

- Han spiller jo ikke nok i forhold til, hvor han er i sit liv og sin karriere, så det er ligesom i sommer. Hvis det rigtige er der for ham, og vi føler, vi er dækket ind på venstre back, er han én, der godt kan få lov til at rejse videre i sit fodboldliv, udtalte Peter Christiansen for en uge siden.

Bryan Oviedo har repræsenteret FC København i to omgange og er noteret for 79 kampe med løven på brystet.