• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lasse Sylvest Mikkelsen

Avis: Fans vrede på SL-profil efter FCK-udmelding

Foto: Getty Images

Pierre Bengtsson har til bold.dk fortalt, at han måske ikke skal spille mod FC København, hvorfra han er udlejet. Det har skabt røre i Nørreskoven.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Den svenske landsholdsback Pierre Bengtsson blev i januar udlejet fra FC København til ligakonkurrenterne fra Vejle for resten af sæsonen. 

Indtil nu er han noteret for tre starter og et enkelt pokalindhop for vejlenserne, men nu har svenskeren fået flere fans på nakken, skriver Ekstra Bladet i dagens avis.

Ifølge avisen er problemet, at Pierre Bengtsson i flere interview med bold.dk har udtalt sig positivt om FCK. Senest har han udtalt til mediet, at det var bedst, hvis han stod over, når Vejle møder netop FC København 3. marts.

- Det ville være mærkeligt for mig at stå overfor mine gode venner og nu gamle holdkammerater i FCK. Det ville være svært at se mig selv spille for et andet hold i Parken, men nu må vi se, hvad der sker, lød det i tirsdags.

Vejles teknisk chef, Jacob Krüger var tydelig omkring, at udgangspunktet er, at Bengtsson spiller kampen, da det ikke er tilladt for klubber i Danmark, at lave en fælles aftale om, at en udlejet spiller ikke må spille mod den klub, der ejer ham.

ifølge Ekstra Bladet har Bengtsson udtalelser vakt stor irritation blandt Vejle-supportere, der nu sætter spørgsmålstegn ved svenskerens loyaitet. Ifølge samme medie er Pierre Bengtsson irriteret på Bold.dk, som han mener har ført ham "bag lyset". Han vil dog ikke dementere historien, men føler at udtalelserne er taget ud af en sammenhæng.

Vejle, FC København og resten af Superliga-holdene ska nu i gang med de fem sidste spillerunder i grundspillet - se her hvilket hold, der har det hårdeste program

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus