Superliga

Avis: FC København jagter Brugge-duo

FC København har udset sig to afløsere for Dame N'Doye, og de skal findes i den belgiske klub Cercle Brugge.

FC København skal have tilknyttet en angriber, inden transfervinduet smækker i, og mere og mere peger i retning af, at afløseren for Dame N'Doye skal findes i Belgien, som cheftræner Ariël Jacobs af gode grunde har et solidt kendskab til. Så det er der intet overraskelsesmoment i. Hvad der til gengæld er overraskende, er, at FC København måske ikke bare er på udkig efter en enkelt afløser for Dame N'Doye, men derimod to.

I hvert fald skriver den belgiske avis Het Nieuwsblad lørdag formiddag, at Ariël Jacobs vil have de to Cercle Brugge-angribere Carlos Wilson Cachicote da Rocha - kaldet Rudy - og Igor Vetokele til FC København.

Til at lokke de to angribere til København har Jacobs angiveligt fået i overkanten af 20 millioner kroner i hånden.

Rudy var i sidste uge tæt på at fuldføre et skifte til russiske Alania Vladikavkaz, men i 11. time blev det skifte annulleret, og dermed er den 23-årige portugiser fortsat på kontrakt i Cercle Brugge. Men nu der altså sået ny tvivl om angriberens fremtid med FC København inde i billedet.

Umiddelbart synes en handel dog ikke at være lige op over. Således forlyder det fra Cercle Brugge, at man endnu ikke har modtaget noget bud på Rudy eller 20-årige Igor Vertokele.

- Der er interesse, men endnu har vi ikke modtaget et konkret bud, lyder det fra den belgiske klub.

Rudy scorede i sidste sæson otte mål i den belgiske Jupiler League for Cercle Brugge, hvilket gjorde ham til klubbens mest scorende spiller i sæsonen. Igor Vetokele tegnede sig blot for seks scoringer, men til gengæld er det ham, der er kommet bedst ud af starthullerne i den igangværende sæson.