• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Avis: FCK-hooligans overfaldt hjemmesygeplejerske

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Historierne angående uroligheder efter søndagens derby vokser sig større og større.

Af Jacob Quvang

61 voldssager mod politiet registrerede Københavns Vestegns Politi efter søndagens derby mellem Brøndby og FC København på Brøndby Stadion, og nu har endnu en dårlig historie set dagens lys. 

Således er en hjemmesygerplejerske fra Brøndby Kommune blevet udsat for et groft overfald af flere FCK-hooligans. Det er sket, mens hun var på arbejde og sad i sin bil. Det skriver B.T

Episoden fandt sted søndag eftermiddag, og offeret kom kørende i en kommunal bil en times tid efter slutfløjt i fodboldkampen. Hun befandt sig mellem Brøndby Stadion og Brøndbyøster Station, da overfaldet fandt sted. På siden af den kommunale bil sidder byens byvåben, som i stor grad ligner fodboldklubbens logo. Under byvåbnet står der dog "Brøndby Kommune - Hjemmeplejen". 

Brøndbys borgmester, Kent Magelund, bekræfter overfaldet over for B.T. 

- Jeg kan ikke gå i detaljer. Men vi kan bekræfte hændelsen om, at en af Brøndby Kommunes hjemmesygeplejersker er blevet overfaldet og groft chikaneret, mens hun var på arbejde i søndags. Det er helt uacceptabelt at man chikaneres – ovenikøbet mens man er på arbejde og ved at udføre arbejde for nogle af vores svageste borgere. Det tager vi som kommune og jeg som borgmester den skarpeste afstand fra, forklarer han. 

Københavns Vestegns Politi bekræfter ligeledes episoden over for mediet, og at man nu efterforsker sagen. 

I forbindelse med fodboldkampen er fem personer indtil videre blevet anholdt. Den voldsomme ballade efter kampen førte også til, at en politibetjent følte sig nødsaget til at trække sin tjenestepistol for at genoprette orden. Han affyrede den dog ikke.

Efter episoden har politidirektør hos Københavns Vestegns Politi, Mogens Lauridsen, kaldt fan-uroligheder for et stigende problem i dansk klubfodbold. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020