FC København skal aflevere to-tre millioner af transfersummen for Andreas Cornelius til Cardiff City, skriver Ekstra Bladet.

Opdateret klokken 18.50: Ekstra Bladet har nu rettet artiklen, så den lyder, at Cardiff får "2-3 millioner" af transfersummen og altså ikke 2/3 af transfersummen

FC København er tæt på at sælge Andreas Cornelius til Serie A-klubben Atalanta. BT kunne tidligere i dag fortælle, at FCK-angriberen er draget til Bergamo for at lægge sidste hånd på et klubskifte.

Ekstra Bladet skriver, at Andreas Cornelius efter planen skal gennemgå det obligatoriske lægetjek torsdag aften, og derefter sætter han sin signatur på en kontrakt med klubben, der aktuelt er nummer fem i Serie A. 

Når alt er faldet på plads, er der millioner på vej til FC København. BT skrev tidligere torsdag, at Andreas Cornelius sælges til Atalanta for 4 millioner euro. Ifølge Ekstra Bladet er prisen 4,5 millioner euro - godt 33 millioner kroner - men de danske mestre skal give 2/3 dele af beløbet videre til Cardiff City. Det var en del af aftalen, der blev indgået, da Cornelius vendte tilbage til FCK efter et kort ophold i Wales. (Se opdatering i starten af artiklen)

Andreas Cornelius vendte hjem til FC København i januar 2014. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO