• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Avis: FCM vender tilbage med stort bud på Tibbling

FC Midtjylland er klar med et nyt bud på Simon Tibbling, som klubben har fået indikationer på er utilfreds i Brøndby IF.

Af Ole Hoffskov

Den sidste linje om Simon Tibbling, Brøndby IF og FC Midtjylland er ikke skrevet.

Mandag kom det frem, at FC Midtjylland havde afgivet et bud på 7,5 millioner kroner på den svenske midtbanespiller, hvilket blev pure afvist af Brøndby. Men ifølge BT var det blot det første skaktræk fra de danske mestre.

Læs også: Mulig kæmpetransfer undervejs: FCM på rov i Brøndby

Avisen skriver, at FC Midtjylland vender tilbage med et væsentligt højere bud i løbet af ugen, og det gør klubben af den simple årsag, at man i Herning skal have fået indikationer på, at Simon Tibbling ikke er tilfreds med tilværelsen i Brøndby. BT beskriver, at FCM har den opfattelse, at Tibbling både er utilfreds med den manglende spilletid og ledelsesstilen i Brøndby.

Derfor har FC Midtjylland tænkt sig at slå kløerne i en af Brøndbys helt store profiler.

- Jeg vil ikke kommentere, om vi har afgivet et bud eller ej. Men vi ser en virkelig god spiller, der ikke får nok spilletid i Brøndby. Det ville han få i FC Midtjylland, siger sportschef Svend Graversen til avisen.

Simon Tibbling fastslog søndag efter Brøndbys sejr over Vendsyssel FF, at han med 99,9 procent sikkerhed forbliver Brøndby-spiller i dette transfervindue.

Superliga

Mere Superliga

Fokus