• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Avis: FCN betaler syv millioner for Kian Hansen

FC Nordsjælland har for engangs skyld brugt mange penge på at købe en spiller.

Af Ole Hoffskov

Transferkroner plejer at være noget, man tjener i FC Nordsjælland, men for en sjælden gangs skyld har Farum-klubben selv haft muldvarpeskindet oppe af lommen.

Farum-klubben har fredag præsenteret Kian Hansen som ny spiller, og han kommer tiil klubben i en opsigtsvækkende handel fra FC Midtjylland, og samtidig en handel, der har kostet FCN flere penge, end man normalt ser dem bruge på transfers.

Ifølge BT betaler FC Nordsjælland syv millioner kroner til FC Midtjylland for at overtage Kian Hansen, der pudsigt nok kan debutere for sin nye klub mod netop FCM på søndag. Det er imidlertid et beløb, FC Nordsjælland uden problemer er i stand til at rejse efter markante salg de seneste par år - senest Victor Nelsson til FC København i den største transfer nogensinde mellem to danske klubber.

30-årige Kian Hansen har spillet 210 kampe i Danmarks bedste række, og dermed tilfører han noget rutine til et notorisk ungt FC Nordsjælland-mandskab.

Der er kickoff mellem FCM og FCN søndag klokken 18.00. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.