Avis: Forhandlingsklimaet er helt til rotterne
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Avis: Forhandlingsklimaet er helt til rotterne

Nordjyderne AaB er på udkig efter forstærkninger - især på tre positioner, men de skal nok ikke forvente at kunne rekruttere fra Viborg FF.

De håbede på et nyt eventyr i Europa, men AaB står efter søndagens opgør mod Viborg FF med intet andet end den femteplads, man sluttede på i Superligaen.

Dermed er man i samme situation som sidste år, hvor man heller ikke formåede at kvalificere sig til Europa. Og som sidste år endte det med et nederlag i en straffesparkskonkurrence i Europa Playoff, dengang mod AGF.

Sportschef Inge André Olsen er nu i gang med at se på næste sæsons hold i Aalborg, og man står til at miste flere profiler som Rasmus Thelander og Jacob Rinne, men hvor man også skal være tæt på at kunne præsentere stopper Lars Kramer fra Viborg FF.

Ifølge Ekstra Bladet kan der være mere på vej.

Avisen skriver, at AaB er på jagt efter nye backs. I den ene side spiller Jakob Ahlmann, og i samme side siger man farvel til Gudmundur Thorarinsson, mens man i højre tager afsked med Kristoffer Pallesens reserve Casper Gedsted.

Ifølge avisen var man i vinter interesseret i Christian Sørensen fra Viborg FF, og igen denne sommer kan man forsøge sig, men Ekstra Bladet fortæller også, at "forhandlingsklimaet mellem klubberne er helt til rotterne". Det lyder ikke som en situation, hvor VFF sender en dygtig spiller til AaB.

Forhandlingsklimaet er ikke overraskende ødelagt af situationen omkring Lars Friis - det kan du i øvrigt se og læse mere om her.

Udover ønsket om nye backs er man muligvis også ude efter noget til midtbanen. Og så er det sikkert, at man også ønsker en ny angriber.

Omvendt vil AaB sige farvel til en del spillere.

AaB's overmænd i Europa Playoff, Viborg FF, har en svær vej til et europæisk gruppespil. Det kan du læse mere om her.