Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: Mike Jensen vender hjem til dansk fodbold

Mike Jensen vender hjem til dansk fodbold, skriver norsk avis

Mike Jensen ophævede kort før jul sin kontrakt med APOEL på Cypern, og dermed er den 32-årige midtbanespiller fri til at skifte klub. Efter otte år i udlandet forlyder det nu, at den tidligere Brøndby-spiller vender hjem til Danmark.

Det norske medie Nettavisen skriver, at flere klubber bejler til Mike Jensen, der er tidligere anfører i Rosenborg, men at midtbanespilleren har besluttet sig for at vende hjem til dansk fodbold.

Der nævnes ikke konkrete klubber, men det er naturligvis oplagt at tænke på Brøndby IF, der står Mike Jensens hjerte nært. Midtbanemanden har ved flere lejligheder givet udtryk for, at han gerne vil repræsentere Brøndby IF igen.

Læs også:Brøndby IF har ny offensivspiller til lægetjek

Senest i april sidste år.

- Det ville være perfekt, hvis ringen skulle sluttes der. Der bor en stor Brøndby-mand inden i mig. Det tror jeg godt, de fleste ved. Jeg kender mange folk i Brøndby, og jeg føler mig jo som en del af den her store Brøndby-familie.

- Derfor har jeg kontakt med forskellige folk, og jeg følger stadig med i alt, hvad der sker i og omkring Brøndby. Alt det positive, som Brøndby står for, identificerer jeg mig stadig med, sagde Mike Jensen til Viaplay Sport Live.

Læs også:Brøndby tæt på ny back: Bor allerede i området

Den tidligere landsholdsspiller vil formentlig også have andre bejlere end Brøndby IF på hånden. Det er således kun få måneder siden, at AaB forsøgte at lokke Mike Jensen til Nordjylland - læs mere her. 

Læs også:Medie: Ebbe Sand i spil til stort job i Bundesliga-klub

Læs også:Endnu en ændring i FCK-staben: Forlader klubben efter seks år

Læs også:Medie: FCM og FCN ude efter finsk midtbanespiller