• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Avis: Ombejlet FC Nordsjælland-stjerne nærmer sig Ajax

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Mohammed Kudus kan fortsætte karrieren i Holland, skriver Ekstra Bladet.

Af Victor Risager

Det har længe ligget i kortene, at Mohammed Kudus skal væk fra Superligaen denne sommer, og i de seneste uger har han også haft fri fra FC Nordsjællands kampe for at tænke sig om angående fremtiden.

Og Kudus har ifølge Ekstra Bladet nu valgt, hvor han vil fortsætte karrieren. Den danske avis mener at vide, at den 19-årige ghaneser kan havne i den hollandske storklub Ajax.

Læs også:Superliga powerranking: FCK kan trøste sig med århusiansk slingren

Flere andre klubber har imidlertid også vist interesse, og især Everton fra Premier League samt Borussia Mönchengladbach fra Bundesligaen skulle have vist interesse. Men Kudus skulle have vægtet spilletid højt, og i Ajax kan han få en større rolle fra første dag.

Ajax har endvidere en god historik med at sælge spillere til Europas absolutte topklubber – klubber, som Kudus gerne vil havne i. Alene i de seneste år er Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong og Hakim Ziyech skiftet fra Ajax til henholdsvis Juventus, FC Barcelona og Chelsea.

Læs også:Ny Superliga-sæson starter 13. september

Mohammed Kudus, 19 år, har scoret 11 mål på 25 kampe i Superligaen i denne sæson. Det gør ham til delt topscorer i FC Nordsjælland, hvor Mikkel Damsgaard også har scoret 11 mål i denne sæson.

Læs også:Avis: Ajax er interesseret i Superligaens yngste målscorer