Brøndby-talent: Jeg havde ikke en drøm om at blive professionel
2016-01-05 19:38

Elba Rashani er tirsdag rejst på ferie, og når han vender tilbage, bliver det formentlig for at skrive under med Rosenborg.

Elba Rashani startede 2016 som Brøndby-spiller, men årets første måned når formentlig ikke sin udgang, før den norske kantspiller er fortid på den københavnske Vestegn. Allerede i juledagene kom det frem, at Rashani var på vej til Rosenborg, og nu skal en aftale være tæt på.

Telemarksavisa skriver, at Rosenborg og Brøndby er meget nær at nå til enighed om en lejeaftale, og at Elba Rashani har modtaget et konkret udspil, som han skal tage stilling til.

Nordmanden var kort før jul i Trondheim, hvor han mødtes med Rosenborgs cheftræner Kåre Ingebrigtsen, og Rashani skal være meget åben for et skifte til de norske mestre. Der går dog formentlig et par dage, før Rashani skriver under med Rosenborg. Tirsdag aften er han således rejst på ferie til Amsterdam.

Ender Elba Rashani med at skifte til Rosenborg på en lejeaftale, vil der formentlig være tale om en aftale for hele 2016.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO