• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lars Gram-Hanssen

Avis: Thorup-udtalelse skabte grøft til truppen

Foto: Getty Images

Ifølge B.T. savede Jess Thorup sin egen gren over i forhold til spillertruppen, da den nu tidligere FC København-træner efterlyste ledere efter 3-1-nederlaget til FC Nordsjælland den 28. august.

Af Lars Gram-Hanssen

Søndagens 2-1-nederlag til FC Midtjylland blev Jess Thorups sidste kamp som FC København-cheftræner, men allerede i slutningen af august var Thorup med til at grave sin egen grav. 

Således skriver B.T., at Thorup skabte afstand til sin egen spillertrup efter 3-1-nederlaget til FC Nordsjælland i slutningen af august. 

- Ledelsen stod bag fyringen, men også i spillertruppen blev der stillet spørgsmålstegn ved Jess Thorup. Ifølge B.T.s oplysninger var det i Farum 28. august, at der blev skabt så stor en grøft mellem truppen og Jess Thorup, at der ikke var nogen vej tilbage for træneren. Her tabte FC København med 1-3, og Jess Thorup savede sin egen gren over i forhold til spillertruppen ved at kritisere ledende skikkelser, som, han mente, var fraværende, skriver B.T. således. 

Efter nederlaget i Farum konstaterede Jess Thorup således, at der i Carlos Zecas fravær ikke var nogen ledere på banen for FC København. Læs Thorups udtalelse HER.