• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Avis: Tysk tophold overvejer at hente Mohamed Daramy

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Ifølge avisen Bild er Mohamed Daramy et af tre navne på listen over spillere, der kan erstatte Timo Werner, hvis RB Leipzig sælger ham til sommer.

Af Anders Dehn

Timo Werner har gang i en storslået sæson. Angriberen har scoret 27 mål i 36 kampe i alle turneringer, og med sine 24 år har han stadig fremtiden foran sig. Spørgsmålet er så, om den fremtid ligger et andet sted end RB Leipzig, hvor han spiller nu.

Tyskeren har længe været et varmt navn blandt Europas største klubber, og hvis Leipzig sælger ham, skal klubben have en erstatning ind. Ifølge den store avis Bild er Mohamed Daramy en af tre spillere på listen over mulige arvtagere.

Læs også:Karakterer: Straffescoring fældede FC København i Istanbul

Bild mener også at vide, at halvdelen af holdene i Premier League har holdt øje med Daramy, mens også Borussia Dortmund og Celtic har været interesserede.

I FC København har Daramy primært spillet på kanten, men han kan også begå sig i angrebet ligesom Werner. Han regnes for et af de store talenter i dansk fodbold, og efter han fik dansk statsborgerskab i januar, kan han stille op for DBU's landshold. Det er der dog foreløbig sat en stopper for, mens fodbolden holder coronapause.

Læs også:FCK møder Istanbul Basaksehir: Her er startopstillingerne

I Tyskland vurderer de prisen på Daramy til mellem 15 og 17 millioner euro. Det sværere til mellem 112 og 127 millioner kroner.

De øvrige navne på RB Leipzigs liste skulle være den 18-årige brasilianer Kaio Jorge fra Santos FC og Sparta Prags 17-årige tjekke Adam Hlozek.

Mohamed Daramy blev i 2018 FC Københavns yngste målscorer nogensinde, da han kom på tavlen i en pokalkamp mod Viby IF.

Læs også:FCK’s trup til EL-brag: N’Doye og Sigurdsson tager med til Tyrkiet

Læs også:Bedst og værst: 'Den Gule Fare' tog det hele i Parken

Læs også:FC København har Viktor Fischer med mod AC Horsens

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus