• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Bedst og værst: Alt godt kommer til den, der venter

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret i Superligaen mellem FC Nordsjælland og Brøndby IF.

Af Ole Hoffskov

Tipsbladet.dk på Right to Dream Park

FC Nordsjælland - Brøndby IF 0-2 (0-1)

0-1 Andreas Maxsø (str.) (34.)

0-2 Simon Hedlund (67.)

Læs også:EfB-direktør: Kan nemt komme til at sælge nogle spillere

Kampens bedste:

FC Nordsjælland:
Mohammed Kudus er en særlig spiller. Én af den slags, vi skal nyde, at vi kan opleve i Superligaen. Fordi det kan vi formentlig ikke ret meget længere. 

Mod Brøndby var Mohmmed Kudus med længder FC Nordsjællands bedste spiller, og han diskede op med alt fra lækre driblinger, tekniske detaljer, saksespark og fine afleveringer. Han manglede at blive rigtig farlig inde i Brøndbys felt, men der skete altid et eller andet, når Kudus havde bolden. 

Brøndby IF:
Der var nok nogle - måske endda mange - der havde afskrevet Andreas Bruus i Brøndby IF, men dem lyttede den unge kantspiller heldigvis ikke til, og nu har han fundet en vej ind på Niels Frederiksens mandskab. Søndag startede Bruus inde som højre wingback, og han spillede en suveræn kamp. Bruus kunne matche farten hos FCN's offensivspillere, og han lukkede godt af i defensiven. Samtidig havde han overskud til at bidrage offensivt. Det var et lille gennembrud for Andreas Bruus i Brøndby-trøjen, og det har han ventet længe på. Alt godt kommer som bekendt til den, der venter.

Læs også:FAKTA: Det siger evalueringen om tilskuerforsøg i Superligaen

Kampens værste:
Ibrahim Sadiq og Isaac Atanga kunne dårligt være deres indsats bekendt. De to FCN-ghanesere var meget langt under vanlig standard, og det var egentlig utroligt, at det kun var Atanga, der blev flået ud i pausen. Intet lykkedes for Sadiq og Atanga, og det er svært at forestille sig, at de begge får genvalg, når FC Nordsjælland møder FC Midtjylland i næste runde. 

Kampens detalje:
Først var der ikke mål, så var der mål, og så var der ikke mål alligevel.

Dommer Mikkel Redder bragte sig for alvor i centrum efter en halv time, da Brøndbys tilsyneladende farligste spiller i dette forår, Anthony Jung, fik bolden ind over målstregen efter et hjørnespark. Linjedommer Henrik Sønderby vinkede for offside og signalerede dermed, at scoringen ikke skulle tælle, men Mikkel Redder underkendte sin kollega og dømte mål - for så at skifte mening få sekunder senere. Måske fordi han så sin egen fejl på storskærmen? Er det tilfældet, var det nærmest en VAR-situation, der udfoldede sig på Right to Dream Park.

"TV-billeder viser, at der var offside", kunne Canal 9-eksperten Thomas Gravesen lige meddele Henrik Sønderby, da han - midt under kampen - gik forbi ham ved sidelinjen. Gravesen fik et hurtigt nik retur. Sønderby vidste det godt selv - han reddede Redder.

Læs også:Slagen EfB-boss: Det er tungt og træls lige nu

Læs også:Hobro-midt: Fik en skideballe uden lige i pausen

Læs også:Austin langer ud efter EfB-holdet efter nedrykning: Har ikke arbejdet nok

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus