Superliga Anders Dehn

Bedst og værst: Det hører til i 1. division

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på Randers FC - Vejle Boldklub.

Af Anders Dehn

Randers FC – Vejle Boldklub 4-1 (1-1)
1-0 Alhaji Kamara (37.)
1-1 Hallur Hansson (45.)
2-1 Alhaji Kamara (48.)
3-1 Jakob Ankersen (50.)
4-1 Simon Piesinger (65.)

Kampens bedste
Randers FC
Den dobbelte målscorer, Alhaji Kamara, fortjener selvfølgelig at blive nævnt. Mens Stephen Odey fortjent har løbet med meget af opmærksomheden, har Kamara nu scoret flere ligamål (seks) end sin angrebskollega i denne sæson (fem).

Den helt store oplevelse var dog Mikkel Kallesøe. Backen var fra start til slut særdeles aktiv i den højre side, der gang på gang spillede Vejles venstre side tynd. Derudover lagde han op til to mål og skabte yderligere en stor chance.

Vejle Boldklub
Der var sandt for dyden ikke mange om buddet, men Arbnor Mucolli viste enkelte glimt af kvalitet. Det gælder navnlig oplægget til 1-1-scoringen og et par andre situationer. Men vi medgiver, at den er billigt til salg. 

Kampens værste
Det er svært at udpege én mand, men samlet set var Vejles defensiv for dårlig. Især i venstre side, hvor Randers kom igennem igen og igen. Det hører med til historien, at VB manglede to faste startere i forsvaret, men allerede inden runden havde Vejle lukket flest mål ind i sæsonen, så det var ikke kun, fordi konstellationen ikke var spillet sammen.

Vejles forsvar har hele sæsonen hørt til i 1. division - og det gjorde det igen i dag.

Kampens detalje
Først spillede Vejle sig fint igennem på kanten, så vippede Arbnor Mucolli elegant bolden videre på kanten af feltet, og til sidst tonsede Hallur Hansson den i mål. Flot afslutning på et lige så flot opspil.