• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Bedst og værst: Falk var flyvende for FCK

Bedst og værst: Falk var flyvende for FCK
Foto: Jan Christensen/Getty Images

FC København vandt søndag med 1-0 over OB på udebane. Tipsbladet.dk ser nærmere på opgøret her.

Af Oliver Okstrøm

OB - FC København 0-1 (0-0)
0-1 Dame N'Doye 85'

Kampens bedste:

OB:
Han har ofte været OB's bedste, og det var han endnu engang denne søndag. Sten Grytebust har kontraktudløb til sommer, og han gjorde ikke ligefrem eventuelle opkøbere bange for at hente den norske keeper til klubben. Særligt var en storslået redning af Rasmus Falks hovedstød en klar kandidat til årets redning. Derudover var han en sikker sidste skanse i den øvrige del af kampen. Endvidere skal Mathias Jørgensen have ros for en stor arbejdsindsats. Der er krummer i den knægt.

FC København:
Rasmus Falk kunne med lidt mere medvind nemt være blevet dobbelt målscorer mod sine gamle holdkammerater, da han både sparkede på overliggeren og havde et skarpt hovedstød. Samtidig stod han bag oplægget til Dame N'Doye, som sikrede københavnerne sejren. Samtidig var der også en meget stærk indsats af Andreas Bjelland i FCK-bagkæden, som ligner en spiller der trives i FCK-trøjen.

Kampens værste:
Det blev ikke helt den kamp, som Nicolaj Thomsen kunne have håbet på, og han blev også taget ud i pausen. Derudover kunne det være blevet kriminelt for Vavro, da han tog hånden til hjælp, men han spillede derudover en meget fin kamp, hvor han også reddede bolden på stregen i anden halvleg.

Kampens detalje:
Sten Grytebust lavede årets redning, da han på ren Gordon Banks-manér fik reddet Rasmus Falks hovedstød i slutningen af første halvleg. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus