• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

Bedst og værst: FCN-stjerne skræmte Randers

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret mellem Randers FC og FC Nordsjælland.

Af Mads Bye Marboe

Randers FC - FC Nordsjælland 3-4 (1-3)
0-1 Victor Jensen (9.)
0-2 Kamaldeen Sulemana (29.)
1-2 Marvin Egho (32.)
1-3 Kamaldeen Sulemana (43.)
2-3 Vito Hammershøy-Mistrati (54.)
2-4 Victor Jensen (71.)
3-4 Vito Hammershøy-Mistrati (87.)

Kampens bedste:

Randers FC:
Tobias Klysner kom med stor fysik og energi indtil sin udskiftning og overmatchede sin direkte modstander, Daniel Svensson. Vito Hammershøy-Mistrati og Tosin Kehinde kan også være tilfredse med deres præstationer og bidrog til masser af godt Randers-spil, og førstnævnte scorede sågar to gange.

FC Nordsjælland: 
Kamaldeen Sulemana var tilbage på måltavlen mod AGF i sidste weekend efter en længere periode uden scoringer, og mod Randers var ghaneseren flyvende for FC Nordsjælland. Han var involveret i Victor Jensens 1-0-mål og scorede selv to gange, og det må have været en mindre skade, der ligger til grund for, at han blev udskiftet efter en times tid. Randers' centrale forsvarsspillere havde tydeligvis alt for stor respekt for Sulemana og bakkede i mange situationer alt for meget, når han fik bolden.

Kampens værste:
I en kamp, der slutter 4-3, giver det næsten sig selv, at det var de offensive spillere, der stod bag de bedste præstationer. I den anden ende havde både Simon Piesinger og Erik Marxen problemer, og Daniel Svensson var udfordret over for Tobias Klysner. Alle var de ringe inden pausen, men til deres forsvar skal siges, at det blev bedre i anden halvleg. Hjemmeholdets Nikola Mileusnic fik heller ikke meget til at fungere.

Kampens detalje:
Der var masser af gode ting i FC Nordsjællands opspil til 1-0-målet. Kamaldeen Sulemana fik taget et skarpt træk, der endte i fødderne på Andreas Schjelderup, og med en præcis aflevering fandt han Victor Jensen foran Randers-forsvaret. Angriberen tog en suveræn førsteberøring forbi Simon Piesinger, og med en flot afslutning i det lange hjørne åbnede han målscoringen. Et rigtig godt holdmål.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus