• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga tipsbladet.dk

Bedst og værst fra FCM-AaB: Simpelthen for ringe VAR

Foto: Getty Images

Vi zoomer ind på lørdagens 3F Superliga-duel mellem FC Midtjylland og AaB, hvor vi giver dig vores bud på de bedste og værste aktører samt kampens detalje.

Af tipsbladet.dk

FC Midtjylland - AaB 0-0 (0-0)

Kampens bedste:

FC Midtjylland

Læs også:Karakterer: Mange gode FCM-præstationer trods nyt nederlag i CL

FC Midtjylland spillede generelt en dårlig kamp, men Anders Dreyer var en af de bedre for værterne på heden. Var god til at udfordre i vanlig Dreyer-stil, og han er alene i sin tilstedeværelse en trussel. AaB fik ham lukket fint ned, men i det mindste forsøgte han en del, og flere gange var det kun det sidste, der manglede for mestrenes kreatør.

AaB

Der er til gengæld et par om æren, der tilfalder Rasmus Thelander. Har en kæmpe ære i, at FC Midtjylland skabte så forbløffende lidt lørdag aften. Kastede sig heroisk ned i meget og ind i mange dueller, og han havde fuldstændig styr på Sory Kaba helt fremme. En meget stærk kamp af Thelander, mens også Kristoffer Pallesen spillede en stærk kamp. Lucas Andersen var med i det hele offensivt men lavede for mange fejl.

Læs også:Bedst og værst: Flyvende kantspiller sikrer Randers tiltrængt sejr

Kampens værste:

FC Midtjylland er især gode, når det går meget stærkt, og det gjorde det virkelig ikke lørdag. Især på midtbanen døde tingene lidt for ofte, og især stod Mikael Anderson og Nicolas Madsen lidt svage i billedet mod AaB. Især Anderson kunne man have forventet sig mere af, men den går til Madsen, der også blev ofret som den første, da der skulle ny energi ind.

Kampens detalje:

Lad os lige få en ting på plads. Når vi har VAR i 3F Superligaen, så må der ikke ske så voldsomme og kampafgørende fejl som den, der ramte FC Midtjylland med en halv time igen. En høj bold blev løftet ind i feltet hvor Dion Cools nåede højt op, men han blev revet i trøjen og faldt til jorden. Den skal give straffespark ti ud af ti gange, og når den er så tydelig, er det en katastrofe, at VAR ikke dømmer den eller i det mindste lader dommeren se den. Simpelthen for ringe af VAR, selvom man intet kan indvende mod det faktum, at AaB fortjente den remis, de fik.

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 4. spillerunde

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 2. spillerunde

Læs også:Officielt: Vejle Boldklub henter forsvarsspiller på toårig aftale